EwelinaW
Fanka BB :)
Pożegnać nie, ale musiałam trochę głowę wyczyścić, zaczęłam już za bardzo wkręcać. Psychicznie święta też się dobrze nie zanosiły i niestety wymiękłam. Najgorsza Wigilia, potem z górki. A jak już przyszła @ to już dobrze. Teraz w nowy rok zabieram dzieciaki kuzyna na obiecane zaległe wakacje, to już w ogóle nie będę miała głowy do myślenia. Ze starszymi dzieciakami nie mam problemu, ale oni mają 2 miesięcznego bobasa i jest mi ciężko. Ale Nowy Rok nowe możliwości . Ale postanowiłam że próbujemy te 3 miesiące ze stymulacją tyle lekarz proponowała, nie wiem czy więcej nie można czy bez sensu a potem odpuszczamy, dalej byłyby bombardowania ostro hormonami no i klinika a na to już za stara jestem, muszę się pogodzić że się nie uda. Kolejny miesiąc więcej witaminek, Koenzym Q10 no i ta borowina teraz pójdzie ostro w ruch. Może coś pomoże.hej czekałam na ciebie myślałam czy wrócisz, bo trochę jakbyś się żegnała z nami ja nie odpowiem niestety na Twoje pytanie, myślę że odpowiedź na Twój pytanie czy pecherzyki są dobrej jakości tylko ivf by pokazało, monitoringi miałam w uk, ale to pożal się Boże tylko jeden w cyklu zawsze jak do iui byłam stymulowana, tutaj wszystko na opak jak dziewczyny pisały że nie wyobrażają sobie kontroli ciąży na początku to tu dopiero w 12tyg i to nie lekarz a operator usg sprawdza wszystko, a GP wierzy na słowo że jest ciąża są jeszcze położne ale one tylko papierologia się zajmują do 12tyg, dlatego jak będę w ciąży to spadam znowu do PL nie patrząc że wszystko 100%płatne to nie na moje nerwy