Hej hej hallo wszystkim po świętach. Oficjalnie jestem staraczką 2021 ale tam się nakręcają trochę za bardzo, kurczę o mały włos mimo, że jeżdżę aktualnie "czerwonym mercedesem" wkręcałabym się że to ciąża. Nowy Rok będzie już bez czerwonego barszczu
nawet specjalnie kończy przed końcem roku łazienkę, żeby sprawdzić nową dwuosobową wannę
. Udało mi się zapisać na monitoring, niestety moja gin przyjmuje tylko w piątek 08,01,21 ale będzie to 13 dc. 05,01,21 do innej w przychodni będzie to 10dc.
Wg poprzedniego cyklu wychodziło Owu ok. 14-15dc. W sumie to prawie idealnie się wstrzeliłam w dni międzyświątecznie. Problem tylko z następną wizytą. W jakim dniu najpóźniej powinnam mięć kolejną wizytę by zobaczyć czy pęka? W poprzednim cyklu w 13dc pęcherzyk miał 2,2 więc też idealnie na strzał, tyle, że nie wyszło. I się zastanawiam czy skoro mam niskie AMH to czy nie jest tak że pęcherzyki są puste ? I tak se będziemy w nieskończoność strzelać w pustaki? Czy coś mogę zrobić albo czy podczas monitoringu jest widać że wszystko ok.