reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny jaki macie spadek temperatury przed @? Bo się tak zastanawiam jak to u was wygląda. U mnie w pierwszej fazie to było 36.1 a w drugiej można uznać, że jest od 36.5 w górę, czyli teoretycznie powinna spaść do temperatury z pierwszej fazy czy po prostu spaść? Do @ jeszcze dwa dni i myślę czego tu się spodziewać i pamiętam o tym, że temperatura można spaść dopiero w trakcie @ 😉

Dziewczyny jaki macie spadek temperatury przed @? Bo się tak zastanawiam jak to u was wygląda. U mnie w pierwszej fazie to było 36.1 a w drugiej można uznać, że jest od 36.5 w górę, czyli teoretycznie powinna spaść do temperatury z pierwszej fazy czy po prostu spaść? Do @ jeszcze dwa dni i myślę czego tu się spodziewać i pamiętam o tym, że temperatura można spaść dopiero w trakcie @ 😉
Ja czasami mam 2 cykl na wyższych z poprzedniego cyklu. Czasami spada mi dopiero 6 dni po okresie. Czasami przed, czasami w trakcie czasami wcale. Mówi się, że ma po prostu spaść 🤷‍♀️

Pomyśl, że nowy cykl nowa szansa [emoji8] im szybciej się zaczął tym szybciej się skończy [emoji16]
U mnie nadal @ brak, ale już tak mnie boli brzuch i cycki, że jestem gotowa na armagedon [emoji23][emoji23][emoji23]
Prawdę mówiąc, coraz bardziej wierzę w to, że ten polip czy zrost na macicy może uniemożliwiać zagnieżdżenie. Mam zrobić USG w 4 DC, żeby się dowiedzieć co to, ale w tym cyklu nie będzie to możliwe, bo wypada święto. Więc kolejny miesiąc czekania, potem być może histeroskopia i kolejne miesiące ☹️ Niesamowite, że tak ciężko jest o tą ciążę... Nie spodziewałam się.

Ja czasami mam 2 cykl na wyższych z poprzedniego cyklu. Czasami spada mi dopiero 6 dni po okresie. Czasami przed, czasami w trakcie czasami wcale. Mówi się, że ma po prostu spaść 🤷‍♀️
Najlepiej by było jakby nikomu już nie spadała i nie zwiastowała @ tylko inne przyjemne rzeczy 😁 no nic będę cierpliwie czekać co się wydarzy...
A może macie coś fajnego do polecenia na złagodzenie pmsu? Bo mi cycki to w nogi chyba wejdą z tego bólu w tym cyklu 🙄

Dziewczyny chwaliły tu niepokalanka, ale osobiście nie brałam [emoji2368]
Jak mi dojdzie jeszcze jakaś tabletka to chyba zacznę chudnąć wreszcie bo nie będzie czasu na jedzenie [emoji23][emoji23][emoji23]
Najlepiej by było jakby nikomu już nie spadała i nie zwiastowała @ tylko inne przyjemne rzeczy [emoji16] no nic będę cierpliwie czekać co się wydarzy...
A może macie coś fajnego do polecenia na złagodzenie pmsu? Bo mi cycki to w nogi chyba wejdą z tego bólu w tym cyklu [emoji849]

Najlepiej by było jakby nikomu już nie spadała i nie zwiastowała @ tylko inne przyjemne rzeczy 😁 no nic będę cierpliwie czekać co się wydarzy...
A może macie coś fajnego do polecenia na złagodzenie pmsu? Bo mi cycki to w nogi chyba wejdą z tego bólu w tym cyklu 🙄
Ja drugi cykl biorę ovarin i zauważyłam totalny brak pms teraz. Być może to od niego, bo nic więcej nie zmieniałam. A zawsze tydzień przed @ miałam dwa bolące melony 🤪

Dobra dziewczyny może to mega głupie pytanie ale jakie macie sposoby żeby po harcach w łóżku wszystko zostało w środku 😛😛? Leżycie przez jakiś czas, robicie świece ? 😂 Może któraś ma jakieś tajemne sposoby 😛😛

reklama
Ja drugi cykl biorę ovarin i zauważyłam totalny brak pms teraz. Być może to od niego, bo nic więcej nie zmieniałam. A zawsze tydzień przed @ miałam dwa bolące melony 🤪
A bierzesz ovarin i pregna start? Bo ja biorę właśnie pregna i się zastanawiam czy inaczej to skomponować aby były wszystkie składniki bo część rzeczy się powtarza..
A ten niepokalanek to konkretnie jakiegoś macie do polecenia? 😁

Do góry