reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Zgodzę się z Hera, badanie proga z pewnym prawdopodobieństwem daje nam jakieś informacje, ale nie można tego traktować na 100%. Przypuszczam ze ta wartość 10 która krąży wokół bierze sie z jakichś badań, statystyk, ze największy odsetek kobiet powyżej tej wartości miał potwierdzona owulacje.

Na 100 procent to tylko ciąża niestety [emoji6]
Napisałam to tylko dlatego, żeby dziewczyny nie martwiły się, że mają poniżej 10 🙂 Nie pisałam też powyżej ilu jest owu, bo to też nie jest gwarancja. Tak jak mówisz, tylko ciąża potwierdzi na pewno 😉

reklama
Dlatego że już wcześniej poroniłam w 19+6 tyg bo był niski progesteron
Edit: mam w domu luteinę i duphaston czy mogę tak sama wziąć
Nie wiem czy możesz sama wziąć niestety [emoji17] ja bym pewnie wzięła i starała się jak najszybciej skontaktować z lekarzem. No i powtórzyła test. Ale to ja i nie wiem czy to byłaby dobra decyzja [emoji17]

No i powtórzyłam dzisiaj test sama w to nie wierzę ale to chyba prawda ☺ w poniedziałek będę próbować dostać się do lekarza i postaram się zrobić bete

Załączniki

• 20201226_075934.jpg
    20201226_075934.jpg
    677,5 KB · Wyświetleń: 82
reklama
@Hope ❤️ gratuluję :)
I jak kogoś świątecznie przegapiłam to też ❤️
Dziś 26dc. Owulki chyba nie było :( i teraz co? Bez owulacji i z niskim progiem jest szansa na naturalne zakończenie tego cyklu? W ogóle wiecie co... Odkryłam chyba że miałam uczulenie na tabsy 🤔 wysypka i swędzenie która mi towarzyszyła od bardzo długiego czasu minęły. Czytałam też, że przy niskim progu może być wysypka, więc duzo się zgadza. Robię teraz testy owu co drugi dzień, bo może przyjdzie gnida nieco później. Wczoraj biel, a dziś pojawił się jasny cień, więc może jest szansa, że coś się jeszcze wydarzy w tym cyklu.

Do góry