reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczyny, dziś rozpoczęłam 25 dzień cyklu. Tak jak wcześniej wspominałam domniemana owulacja była 16-18.12, wczoraj 24.12 progesteron sprawdzony i wynosił 11.12 ng/ml. Dziś nad ranem miałam brązowe plamienie, teraz nic już się nie dzieje. Jakieś przypuszczenia? Czy to może oznaczać zagnieżdżenie? Czy coś jest nie tak?
Świąteczne pozdrowienia dla wszystkich 😊👋

reklama
Hej dziewczyny, dziś rozpoczęłam 25 dzień cyklu. Tak jak wcześniej wspominałam domniemana owulacja była 16-18.12, wczoraj 24.12 progesteron sprawdzony i wynosił 11.12 ng/ml. Dziś nad ranem miałam brązowe plamienie, teraz nic już się nie dzieje. Jakieś przypuszczenia? Czy to może oznaczać zagnieżdżenie? Czy coś jest nie tak?
Ja mam dzis już 39 dc, w terminie miesiączki mialam jakby trochę brązowego śluzu i takie nie wiem mini plamki krwisto czerwone, myślałam ze @ sie rozkręca a tu jeden dzien cos sie zadziało i tez nic 🤷‍♀️

Mogło być, a nie musiało. Czasami takie plamienie może się zdarzyć. Ciężko powiedzieć co to mogło być. Plamienie implantacyjne jest wyjątkowo rzadkie i nie można brać tego jako objaw ciąży. Zrób test za 2 dni to będziesz wiedzieć 🤷‍♀️

Ja mam dzis już 39 dc, w terminie miesiączki mialam jakby trochę brązowego śluzu i takie nie wiem mini plamki krwisto czerwone, myślałam ze @ sie rozkręca a tu jeden dzien cos sie zadziało i tez nic 🤷‍♀️
Test robiłaś? U mnie było identycznie, teraz będę obserwować. Jeśli nic się nie pojawi (na @ myślę, że trochę za wcześnie) to zrobię test za 2-3 dni, chociaż nie nastawiam się - to zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe w pierwszym cyklu starań 😜

Test robiłaś? U mnie było identycznie, teraz będę obserwować. Jeśli nic się nie pojawi (na @ myślę, że trochę za wcześnie) to zrobię test za 2-3 dni, chociaż nie nastawiam się - to zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe w pierwszym cyklu starań 😜
Zrobiłam w dzień miesiączki z rana, i wyszedl negatywny, znaczy może i widziałam jakis cien ale możliwe ze widziałam bo chcialam widziec i go wyrzucilam 😅 i od tamtej pory nie robilam, ciągle mysle ze przyjdzie @ bo lekko kłuję mnie co jakis czas podbrzusze i piersi wielkie i obolałe, ale dalej nic

Zrobiłam w dzień miesiączki z rana, i wyszedl negatywny, znaczy może i widziałam jakis cien ale możliwe ze widziałam bo chcialam widziec i go wyrzucilam 😅 i od tamtej pory nie robilam, ciągle mysle ze przyjdzie @ bo lekko kłuję mnie co jakis czas podbrzusze i piersi wielkie i obolałe, ale dalej nic
Zadanie na jutro- zrobić test! Być może jest coś na rzeczy i trzymam za to mocno kciuki 👍😀

reklama
Do góry