Zazwyczaj przebudzenie nie wpływało na różnice w temperaturze [emoji2368]
Tylko jak obudziłam się po 5 zamiast przed 8 to wtedy była też bardzo duża różnica, ale to jeszcze przed owu bo zamiast standardowo 36.5 miałam 36.2, a o 7:40 już taka jak zawsze.
Dziś sprawdzilam okolo 6:20/30i też niższa, a o standardowej godzinie już taka jak wcześniej... Zobaczę jutro [emoji2296]
Tylko jak obudziłam się po 5 zamiast przed 8 to wtedy była też bardzo duża różnica, ale to jeszcze przed owu bo zamiast standardowo 36.5 miałam 36.2, a o 7:40 już taka jak zawsze.
Dziś sprawdzilam okolo 6:20/30i też niższa, a o standardowej godzinie już taka jak wcześniej... Zobaczę jutro [emoji2296]
Mierzyłaś dopiero od 9dc i na 11 miałaś przewidzianą owu? To trochę późno zaczęłaś, bo nawet nie miało jak wyłapać poziomu niskich... Ilu dniowe masz cykle normalnie? Jak nie zdarzały Ci się takie przebudzenia wcześniej to ciężko coś powiedzieć... Ja normalnie mierzę o 7, ale czasami koło 5 się obudzę to różnica jest ok. 0.1-0.15 i ten pomiar o 7 jest zgodny z temp. w pozostałych dniach. Ale każdy organizm może inaczej reagować, niektórym godzina pomiaru nie będzie robić wielkiej różnicy, ale już krótkie przebudzenie zaburzy pomiar, a u innych większe znaczenie będzie miało o której się mierzy niż czy była przerwa w śnie.