HeraUnique
Fanka BB :)
Dajesz@HeraUnique mogę zawrócić Ci tyłek w święta? chodzi o wykres temperatur
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dajesz@HeraUnique mogę zawrócić Ci tyłek w święta? chodzi o wykres temperatur
Bardzo dziwna sprawa. Chyba nie pozostaje ci nic tylko betę hcg zrobićAle ja po 7 dniach od odstawienia dostałam tych plamień albo @
No tak tylko ze dopiero po świętachBardzo dziwna sprawa. Chyba nie pozostaje ci nic tylko betę hcg zrobić
Boska jesteśDajesz
Dlanie skok jest z 17 na 18 grudnia tzn 18 grudnia skok więc owu 17 grudniaBoska jesteś
Jak już wspominałam niejednokrotnie mam teraz bardzo długi cykl (dziś już 47 dc). Od paru dni boli mnie brzuch jak na @, więc zakładam że jutro w końcu przyjdzie. I teraz zastanawiam się, który dzień uznać za dzień owulacji, by obliczyć długość fazy lutealnej jak już @ przyjdzie? Chcę znać jej długość na potrzeby kolejnego cyklu
Cycki zaczęły mnie boleć 39 dc, więc wtedy musiało być już po owu. Czy skok temp wyznaczony przez Premom (37 dc) jest prawidłowy, czy może za skok dopiero uznać ten z 40 dc? A może jeszcze inaczej? Help
Mimo, że 17 grudnia już cycki mnie bolały? Choć założyć tez można, że owu była do trzech dni wstecz czyli między 15-17 grudnia tak?Dlanie skok jest z 17 na 18 grudnia tzn 18 grudnia skok więc owu 17 grudnia
Dlanie skok jest z 17 na 18 grudnia tzn 18 grudnia skok więc owu 17 grudnia[emoji6]
Cycki mogą boleć też przy owu. Jasne skok może być do 3dni po owulacji, ale najczęściej jest dzień po owu. I tak temp przez minimum 3 dni musi być wyższa o minimum 0,2 I jasne, masz tam skok ale spada następnego dnia o 0,2. Więc mi się wydaje, że ten skok był tuż przed owu (tak jak zdarzają się jednodniowe spadki tuż przed owu) i dopiero wtedy poszła w górę. Ale to tylko moja opiniaMimo, że 17 grudnia już cycki mnie bolały? Choć założyć tez można, że owu była do trzech dni wstecz czyli między 15-17 grudnia tak?
Właśnie nie byłam pewna tego skoku Premom, bo wydawało mi się, że o skoku mówi się jak 3 kolejne temperatury są wyższe o 0,2 stopnia od 6 poprzednich. Dobrze myślę?
Tak samo uważam [emoji16]
Dzięki! Teoja pomoc jest nieoceniona Czyli @ jutro raczej nie przyjdzie bo faza lutealna byłaby za krótka. Już mam dośćCycki mogą boleć też przy owu. Jasne skok może być do 3dni po owulacji, ale najczęściej jest dzień po owu. I tak temp przez minimum 3 dni musi być wyższa o minimum 0,2 I jasne, masz tam skok ale spada następnego dnia o 0,2. Więc mi się wydaje, że ten skok był tuż przed owu (tak jak zdarzają się jednodniowe spadki tuż przed owu) i dopiero wtedy poszła w górę. Ale to tylko moja opinia