mariaantonina96
Fanka BB :)
U mnie tez 4dni po terminie i dalej nic piersi bolą tylko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeZobacz załącznik 1218961
Hej dziewczyny. Udało mi się kupić taki jaki był, jedyny rodzaj. Czułość 25, 5 dni opóźnienia.
Wesołych Świąt Miał być prezent i chyba jest?
Napisałam "wątpliwe" a nie niemożliweU mnie przy 6,9 była potwierdzona monitoringiem
Gratulacje[emoji3060][emoji173]Zobacz załącznik 1218961
Hej dziewczyny. Udało mi się kupić taki jaki był, jedyny rodzaj. Czułość 25, 5 dni opóźnienia.
Wesołych Świąt [emoji847] Miał być prezent i chyba jest?
U mnie przy 6,9 była potwierdzona monitoringiem [emoji846]
Zobacz załącznik 1218961
Gratulacje! Spokojnych, nudnych 9 miesięcy [emoji8]Zobacz załącznik 1218961
Napisze wam wszystko od początku 10 listopada miałam @ cykl stymulowany 14 dc zastrzyk na pęknięcie ponieważ dwa pecherzyki dominujace 22mm i 24mm od 19 dc duphaston do 28 dc pierwszy test właśnie 28 dc jest cień zdjęcie [emoji116] 30 dc małe plamienie jednodniowe [emoji2368] 35 dc miałam iść na bete ale przyszła (chyba ) @ jest to 15 grudnia wyglądało na to ze to faktycznie @ bo było tak przez 6 dni 7 dnia małe plamienie i tak do dzisiaj czyli 11 dzień ale zrobiłam test i wyszedł taki jak na drugim zdjęciu i dodam ze nie czuję się jak bym była w ciąży [emoji2368]
Ale ja po 7 dniach od odstawienia dostałam tych plamień albo @Po cichu gratuluję [emoji846]
Jeśli brałaś dupka to chyba jak najszybciej powinnaś się skontaktować z lekarzem, bo jak odstawiłaś to z za niskiego proga możesz mieć plamienia...