reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
U mnie przy 6,9 była potwierdzona monitoringiem [emoji846]

Zgodzę się z Hera, badanie proga z pewnym prawdopodobieństwem daje nam jakieś informacje, ale nie można tego traktować na 100%. Przypuszczam ze ta wartość 10 która krąży wokół bierze sie z jakichś badań, statystyk, ze największy odsetek kobiet powyżej tej wartości miał potwierdzona owulacje.

Na 100 procent to tylko ciąża niestety [emoji6]

Napisze wam wszystko od początku 10 listopada miałam @ cykl stymulowany 14 dc zastrzyk na pęknięcie ponieważ dwa pecherzyki dominujace 22mm i 24mm od 19 dc duphaston do 28 dc pierwszy test właśnie 28 dc jest cień zdjęcie 👇 30 dc małe plamienie jednodniowe 🤷‍♀️ 35 dc miałam iść na bete ale przyszła (chyba ) @ jest to 15 grudnia wyglądało na to ze to faktycznie @ bo było tak przez 6 dni 7 dnia małe plamienie i tak do dzisiaj czyli 11 dzień ale zrobiłam test i wyszedł taki jak na drugim zdjęciu i dodam ze nie czuję się jak bym była w ciąży 🤷‍♀️

Załączniki

• 20201207_210846.jpg
    20201207_210846.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 90
  • 20201225_094259.jpg
    20201225_094259.jpg
    981,8 KB · Wyświetleń: 88
  • 20201225_094235.jpg
    20201225_094235.jpg
    843,2 KB · Wyświetleń: 87
Napisze wam wszystko od początku 10 listopada miałam @ cykl stymulowany 14 dc zastrzyk na pęknięcie ponieważ dwa pecherzyki dominujace 22mm i 24mm od 19 dc duphaston do 28 dc pierwszy test właśnie 28 dc jest cień zdjęcie [emoji116] 30 dc małe plamienie jednodniowe [emoji2368] 35 dc miałam iść na bete ale przyszła (chyba ) @ jest to 15 grudnia wyglądało na to ze to faktycznie @ bo było tak przez 6 dni 7 dnia małe plamienie i tak do dzisiaj czyli 11 dzień ale zrobiłam test i wyszedł taki jak na drugim zdjęciu i dodam ze nie czuję się jak bym była w ciąży [emoji2368]

Po cichu gratuluję [emoji846]
Jeśli brałaś dupka to chyba jak najszybciej powinnaś się skontaktować z lekarzem, bo jak odstawiłaś to z za niskiego proga możesz mieć plamienia...

reklama
Do góry