reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
IMG_20201224_221351.jpg

Hej dziewczyny. Udało mi się kupić taki jaki był, jedyny rodzaj. Czułość 25, 5 dni opóźnienia.

Wesołych Świąt 🤗 Miał być prezent i chyba jest?

reklama
Zobacz załącznik 1218961

Hej dziewczyny. Udało mi się kupić taki jaki był, jedyny rodzaj. Czułość 25, 5 dni opóźnienia.

Wesołych Świąt 🤗 Miał być prezent i chyba jest?
Przepiękny prezent! Gratulacje! ❤️
A u mnie dalej @ nie ma. W poniedziałek po świętach dla świętego spokoju zamiast bawić się w testy pójdę na bete. Będę miała czarno na białym.
A czy któraś z Was spotkała się z tym, że test zalała i przez to wyszedł fałszywie negatywny? Teraz juz mam coraz więcej obaw. Korzystałam z testu strumieniowego Clear blue. Na ten moment nic mnie nie boli prócz piersi. Brak @ i straszna wybuchowość. Jeszcze parę tygodni temu tak szybko się nie denerwowałam jak teraz.

Do góry