reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczyny, jak tam wasz Świąteczny poranek? ❤️ Dziś kilka osób mialo testować, są juz jakieś wiesci???
Ja dziś drugi dzień po terminie @, ale ani widu ani słychu 🤦‍♀️
Jedunke co to natroj taki że gdzie usiądę tam bym płakała 😂
Mi to się ryczeć chce, bo się z niczym nie mogę wyrobić 🤣 @ też ni widu, ni slychu. Będę testowac jeszcze raz po świętach. Jeśli nie przyjdzie do stycznia to umowie się do lekarza i tyle.

reklama
Ja dzisiaj w pracy do 13, ale jakos nie odczuwam gonitwy świąt, bo wcale mi się ich nie chce, dzien jak codzień heh
Ja jestem na L4 do końca roku. Złamałam rękę jakiś czas temu. Też nie odczuwam magii świat w tym roku. Pierwsze święta bez mojego dziadka. Ale obiecaliśmy sobie, że zrobimy wszystko żeby były jak najlepsze. Dlatego jadę do mamy, ale z pusta ręka przecież nie pojadę 🤣

Ja jestem na L4 do końca roku. Złamałam rękę jakiś czas temu. Też nie odczuwam magii świat w tym roku. Pierwsze święta bez mojego dziadka. Ale obiecaliśmy sobie, że zrobimy wszystko żeby były jak najlepsze. Dlatego jadę do mamy, ale z pusta ręka przecież nie pojadę 🤣
Ja korzystam jeszcze z uroków nie byca na swoim 😂 w przyszłym roku juz Wigilia u mnie

Cześć dziewczyny, dziś robiłam progesteron żeby sprawdzić czy była owulacja w tym cyklu. Domniemana owulacja była w terminie 16-18.12, progesteron sprawdzony dziś 24.12. Co sądzicie o wyniku?

Załączniki

• 20201224_134215.jpg
    20201224_134215.jpg
    171,1 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry