mariaantonina96
Fanka BB :)
Hahaha mnie dzisiaj zaczęły dopiero konkretnie boleć, a jutro termin @Dziś mnie tak cycki bolą, że już wariuje. Ledwo się człowiek na bigosie może skupić [emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha mnie dzisiaj zaczęły dopiero konkretnie boleć, a jutro termin @Dziś mnie tak cycki bolą, że już wariuje. Ledwo się człowiek na bigosie może skupić [emoji1787]
Ja się nawet nie wysilam bo i tak wiem, że nie dorównam mojej mamie [emoji16] ale będzie jedzone [emoji1786][emoji1786][emoji1786]
Hahaha [emoji23] mnie dzisiaj zaczęły dopiero konkretnie boleć, a jutro termin @[emoji33][emoji33][emoji33]
Ja też zawsze mam tragedię i to zwykle conajmniej tydzień przed, a teraz jakoś tak dziwnie dopiero się rozkręciło dziśNo ja to do @ jeszcze minimum 5/6 dni, ale mnie bardzo często bolą przed okresem.
Czasem bardziej czasem mniej, no a dziś zdecydowanie bardziej [emoji1787]
Może się owu przesunęła? Bo mnie zaczęły bolec dopiero w 39 dcJa też zawsze mam tragedię i to zwykle conajmniej tydzień przed, a teraz jakoś tak dziwnie dopiero się rozkręciło dziś
Cudowny mały wojownik i nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie nie wspierać przy takim wojowniku to grzech piękne maleństwoZrobiłam foto. Mam nadzieję, że już będzie spokojnie do czerwca. Życzę Wam dwóch kreseczek. I jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za wsparcie. Szczególnie @HeraUnique. Ale i wam wszystkim bardzo mocno
Dziewczyny Wy to macie doświadczenie w duphastonie. Po odstawieniu po 10 dniach stosowania w jakim terminie dostajecie @ ? I czy ostro jest po czy podobnie w jak dotychczasowych @, kurde ja i tak mam ostro jak po świniobiciu [emoji35]
Zrobiłam foto. Mam nadzieję, że już będzie spokojnie do czerwca. Życzę Wam dwóch kreseczek. I jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za wsparcie. Szczególnie @HeraUnique. Ale i wam wszystkim bardzo mocno [emoji3590]
czerwcowa dzidzia ❤ jak mój synuśZrobiłam foto. Mam nadzieję, że już będzie spokojnie do czerwca. Życzę Wam dwóch kreseczek. I jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za wsparcie. Szczególnie @HeraUnique. Ale i wam wszystkim bardzo mocno