Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
To tak jak ja.Hahaha boję się testować ze się zawiodę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak ja.Hahaha boję się testować ze się zawiodę
Ja kupowałam tylko bobotest i Clear blue( burżuazja ). Nic innego nie jestem w stanie polecić. Nie wiem w sumie, czy mają coś innego. Wszystko byle nie pink, który był tutaj wielokrotnie krytykowany na forum.A jakis z Rossmann o czułości 10??
Nadal trzymamy kciukiHej dziewczyny. Ja już po prenatalnych. Według usg wszystko ok. Jedynie przepływy trochę za wysokie. Ale powiedział by się tym na razie nie przejmować. W sumie nie mógł dokładnie sprawdzić bo małe się krecilo no i nie poznałam płci lokatora. Mam nagrana płytkę to spróbuję zdjęcie wyraźne później zrobić. Bo te co dostałam są małe i nie da się zrobić dobrego.
Ja dostałam 7 dni po odstawieniu kiedyś były to 3 dni nie wiem od czego to zależy a poza tym @ normalnieDziewczyny Wy to macie doświadczenie w duphastonie. Po odstawieniu po 10 dniach stosowania w jakim terminie dostajecie @ ? I czy ostro jest po czy podobnie w jak dotychczasowych @, kurde ja i tak mam ostro jak po świniobiciu