jak najbardziej,gratulację ten 2 zdjęcie bo 1 ciut jak zalany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak najbardziej,gratulację ten 2 zdjęcie bo 1 ciut jak zalany
Dziękuję!!pozytyw. zrób bete i sprawdź za 2 dni czy jest prawidłowy przyrost
Nie ma zagwostki tylko jest ciąża[emoji4] gratki[emoji3059]Mam taką zagwostkę, czy testy wydają się wam pozywtyne?
GratulacjeMam taką zagwostkę, czy testy wydają się wam pozywtyne?
zależy od czułości testuMega wam dziękuję! Co test to inny, raz widax mocniej raz słabiej
Zrób badania, bo tylko one pokażą Ci prawdę.Cześć dziewczyny,
caly czas Was śledzę i gratuluje wszystkim które już po testowaniu i w Święta będą mogły cieszyć się podwójnie. Za te które dopiero przed oczywiście ciagle trzymam kciuki. A dla całej reszty której ten rok nie sprzyja niech moc będzie z Wami [emoji123]
Jeśli ktoś po Ovitrelle to wrzucam zdjęcie moje procesu zanikania hcg (lekarz kazał testować od 6 DPO ponieważ w 11 DPO musze odstawić progesteron jeśli wynik będzie negatywny, jeśli pozytyw brać dalej ale wiadomo jak to po zastrzyku i testowaniem przed 14 dniem nigdy nie wiadomo czy to zastrzyk czy już ciąża. Bardzo mi się to testowanie nie podoba. Wolałbym widzieć tylko te prawdziwe dwie kreski. U mnie zastrzyk utrzymywał się 12 dni... lekarz twierdził ze 10 już powinien zniknąć wiec tyle jeśli chodzi o teorie i praktykę.
Zobacz załącznik 1216171
I to jak pędz na bete.Mam taką zagwostkę, czy testy wydają się wam pozywtyne?