reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Zrób badania, bo tylko one pokażą Ci prawdę.
Miałam ten sam dylemat wczoraj. 11dpo ostatni dzień dupka. Zrobiła badania i progesteron miła prawie 30 a beta 0.4 wiec ciąży nie ma a beta to pewnie po zastrzyku jeszcze bo zawsze mialam <0.1 Więc odstawilam dupka i czekam na @. W sylwestra będą nowe starania [emoji3590]
Niestety właśnie nie będę miała możliwości bo akurat jutro wyjeżdżamy do Polski zanim otworzą lab a w Polsce będziemy już bardzo późno pewnie nocą a potem niedziela 🤦🏻‍♀️, ale i tak temperatura już dziś spadła wiec nie robie sobie nadziei jeśli na teście nic nie wyjdzie odstawię a w poniedziałek ewentualnie jeśli @ się nie pojawi pójdę na betę.
To trzymam za Ciebie mocno kciuki za szalonego sylwestra ✊✊

Niestety właśnie nie będę miała możliwości bo akurat jutro wyjeżdżamy do Polski zanim otworzą lab a w Polsce będziemy już bardzo późno pewnie nocą a potem niedziela [emoji2358], ale i tak temperatura już dziś spadła wiec nie robie sobie nadziei jeśli na teście nic nie wyjdzie odstawię a w poniedziałek ewentualnie jeśli @ się nie pojawi pójdę na betę.
To trzymam za Ciebie mocno kciuki za szalonego sylwestra [emoji110][emoji110]
No sylwester zapowiada się wystrzałowo [emoji23][emoji23][emoji23]

A jak to jest z tymi temperaturami, jeżeli jest ciąża to do terminu miesiączki powinna być podwyższona??
Z tego co wiem temperatura powinna utrzymywać się na wyższych, jeśli jest już blisko @ i spadły już dwie temp. to może świadczyć ze jest już niestety blisko... ale wiadomo temperatura to temperatura żaden to pewnik, raczej ewentualna pomoc w śledzeniu swoich trendów.

Dziewczyny jest nareszcie druga beta ❤️ Pomalutku przenoszę się na Sierpniowe Mamy 2021, ale będę do Was zaglądać, bo mimo, iż nie byłam tu z Wami długo, to zdążyłam każdą z Was bardzo polubić. Kibicuję Wam z całego serduszka i trzymam kciuki, że nowy rok przyniesie same dwie kreseczki ✊😘

Załączniki

• IMG_2942.PNG
    IMG_2942.PNG
    27,3 KB · Wyświetleń: 98
Dziewczyny jest nareszcie druga beta [emoji3590] Pomalutku przenoszę się na Sierpniowe Mamy 2021, ale będę do Was zaglądać, bo mimo, iż nie byłam tu z Wami długo, to zdążyłam każdą z Was bardzo polubić. Kibicuję Wam z całego serduszka i trzymam kciuki, że nowy rok przyniesie same dwie kreseczki [emoji110][emoji8]
Świetne wieści! Spokojnej, nudnej ciąży [emoji8]

Dziewczyny jest nareszcie druga beta [emoji3590] Pomalutku przenoszę się na Sierpniowe Mamy 2021, ale będę do Was zaglądać, bo mimo, iż nie byłam tu z Wami długo, to zdążyłam każdą z Was bardzo polubić. Kibicuję Wam z całego serduszka i trzymam kciuki, że nowy rok przyniesie same dwie kreseczki [emoji110][emoji8]

Gratulacje :) nudnej ciąży:)

Z ciekawości to kiedy robiłaś pierwsza betę, ile dni przed deuga?

reklama
Do góry