reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja też się nigdy nie nastawiam ale bardziej na zasadzie "albo dostanę @ albo nie dostanę" i co ma być to będzie. A nie tak kategorycznie, że na pewno się nie udało. :D
Nie no ja nie mówię, że się nie udało, co ma być to będzie 🤷‍♀️ oby wyszło na plus 😁
Ten cykl trochę inny, piersi nie bolą tylko są jakby większe ale wcale nie bolesne, dziś tylko ogromny ból głowy i w lędźwiach ale pewnie może to oznaczac wszystko 🤣😂
Tak samo śluz biały i jakby rozciągliwy a szyjka dość nisko (chyba 🤣) temperatura 37, tak że no, zobaczymy heh

reklama
Na zakładce z wykresem kliknij w legend/key i następnie basal body temperature curve i tam są opisane wszystkie oznaczenia [emoji3526][emoji3526][emoji3526]
Matko, rzeczywiście 🙈 wchodziłam w legendę ale nie rozszerzałam tych nazyw bo mówię po co będę wszystko czytać, aż mi teraz głupio 😅 dzięki piękne! ❤️

Dramatyczna [emoji17] przyszła wredota z opóźnieniem i tylko nadziei narobiła...
Tak mi przykro[emoji17] nawet nie wiem co napisać...[emoji3064] jak już ta jędza musi przyjść to niech przynajmniej przychodzi o czasie i nie daje złudnej nadziei bo wtedy boli podwójnie [emoji17] trzymaj się dzielnie i zbieraj siły na dalszą walkę [emoji173]

reklama
No ja właśnie identycznie. Jestem mega twardo stąpająca po ziemi, podchodzę naukowo do wszystkiego i w ogóle. Ale niech koń umiera na filmie i koniec 🤣🤣🤣
a film Marley i ja o psie już po mnie,

a tak mi się wczoraj przypomniało jak chodziłam na akupunkture to chinka kazała w momencie owulacji wizualizować sobie owulacje i że dochodzi do poczęcia tak zwana siła umysłu, oczywiście nie chodzi o nakręcanie się tylko pozytywne podejście do sprawy, a jak ta ciąża juz jest to wizualizacje z dzidziusiem że karmimy piersią cos w tym musi być z skoro tyle na świecie ich jest 😉

Do góry