reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A dziewczyny właśnie jak byłam u ginekologa 2 dni temu to podpytałam ją o owulkę dokładnie o jajniki jako,że pierwszy raz u Niej byłam to pomyślałam zweryfikuję z poprzednimi informacjami ;). Więc na owulacje wcale nie trzeba czuć jajników,że pracują. Jednej będą pracowały drugiej już nie- powiedziała,że ma na to wpływ nawet masa ciała :). A ta borowina powiedziała ,że strzał w 100 - okłady wtedy jajnik jest mega pobudzony :)
Kurde a można tym facetowi jajka obłożyć? [emoji848]

reklama
Ja też się nigdy nie nastawiam ale bardziej na zasadzie "albo dostanę @ albo nie dostanę" i co ma być to będzie. A nie tak kategorycznie, że na pewno się nie udało. :D
a ja wiem,że dostane bo mi sie PMS zaczął 🤣 i skoro owu była szybciej to i @ przyjdzie szybciej. Więc w sylwestra nie będzie już morza czerwonego i zacznę nowy cykl :) .

A dziewczyny właśnie jak byłam u ginekologa 2 dni temu to podpytałam ją o owulkę dokładnie o jajniki jako,że pierwszy raz u Niej byłam to pomyślałam zweryfikuję z poprzednimi informacjami ;). Więc na owulacje wcale nie trzeba czuć jajników,że pracują. Jednej będą pracowały drugiej już nie- powiedziała,że ma na to wpływ nawet masa ciała :). A ta borowina powiedziała ,że strzał w 100 - okłady wtedy jajnik jest mega pobudzony :)
uuuuu, to już się nie mogę doczekać jutra borowinowy relaks i szalone jajniki 😁

a ja wiem,że dostane bo mi sie PMS zaczął 🤣 i skoro owu była szybciej to i @ przyjdzie szybciej. Więc w sylwestra nie będzie już morza czerwonego i zacznę nowy cykl :) .
Ja nigdy nie mam pms i nie wiem, czego się spodziewać. 🤣 Czasem dzień dwa wcześniej mam takie uczucie pełnego brzucha i to tyle. 🙈 A pms ponoć może dawać takie same objawy co ciąża generalnie, więc to też wiesz, nie takie pewne :)

Oho, spuchnięte byłyby jak nie wiem [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]. Chyba wybuzowaliby :D
Czemu dla chłopa nie ma jakichś plastrów pobudzających pracę klejnotów [emoji19] co mi po tej borowinie jak ona tylko dla mnie. Przydałoby sie coś dla nas obu [emoji2370]
Pochodzil by pół dnia z plastrami na jajkach i od razu by celniej strzelal [emoji3061]

Ja nigdy nie mam pms i nie wiem, czego się spodziewać. 🤣 Czasem dzień dwa wcześniej mam takie uczucie pełnego brzucha i to tyle. 🙈 A pms ponoć może dawać takie same objawy co ciąża generalnie, więc to też wiesz, nie takie pewne :)
Ale ja wiem,że mi się nie udało, Nie nakrecam się ! co ma być to będzie - wola Boża i skrzypce :) :D

Na pewno zaraz będą i wszystko będzie dobrze. Nie denerwuj się, bo to szkodzi fasolce!
Kurcze, Dziewczyny, właśnie przejechała koło mnie karetka na sygnale, właściwie pode mną, bo stałam na moście (wiadukcie?). Kierowca w tym kombinezonie... Pomyślałam, że ktoś tam walczy o życie i czy zdąży do szpitala... I się rozbeczałam. 🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️ I jakoś nie mogę się pozbierać. 🙈 Mam nadzieję, że to oznaka zbliżającej się owulacji. 🤔 🤣 Chociaż ja to z tych, co płaczą, jak ktoś w filmie płacze albo pies czy koń w filmie choruje albo nie daj Bóg umrze... 🙈 Facet zawsze się ze mnie śmieje. 🤣 Ale na przejeżdżającą karetkę to jeszcze nie płakałam...
ja tez tak mam, niby twarda dupa, a rozklejam się filmem albo jakąś pierdół

A wiecie moze czy przy policystycznych jajnikach wskazana jest borowina?

reklama
Do góry