reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Do złego?[emoji28] może byłaby chętna do założenia wątku [emoji6] to przecież nie jest zle[emoji57]
A może po prostu zostaniemy tutaj i co rozsądniejsze dziewczyny będziemy zapraszać? Rok się już kończy, więc nowych z przypadku nie powinno być dużo...
W sensie myofolic lepszy od ovarinu?
Dużo tańszy, a o większej zawartości mioinozytolu. Więc teraz biorę miofolic + pregna start - cenowo wychodzi tak samo jak sam ovarin, a jest więcej i mioinozytolu i bardziej różnorodny skład w pregnie
pod tym linkiem jest wszystko opisane na co działa, była tylko ciekawa czy jakies zmiany któraś właśnie zauważyłam tupu takie jak ty napisałaś reguluje cykl czy hormony nie bylo owu a jest, dzięki jednym słowem
Czy przywróciło owu nie wiem, bo nie wiem czy wcześniej była, niby temp wskazywały, że tak, ale na pewno teraz mocniej czuję jajniki. Ale PMS to naprawdę była jakaś masakra jeśli chodzi o humor [emoji16]

reklama
Dziewczyny kochane, ja wszystko ciągle tu czytam i sprawdzam co u Was ☺️ Muszę Wam powiedzieć, że odchodzę od zmysłów, wczoraj rano byłam na drugiej becie i zwykle wieczorem mam zawsze wyniki, a do tej pory ich nie ma, zaraz kogoś rozniosę 😠🙈😅

Dziewczyny kochane, ja wszystko ciągle tu czytam i sprawdzam co u Was ☺️ Muszę Wam powiedzieć, że odchodzę od zmysłów, wczoraj rano byłam na drugiej becie i zwykle wieczorem mam zawsze wyniki, a do tej pory ich nie ma, zaraz kogoś rozniosę 😠🙈😅
Na pewno zaraz będą i wszystko będzie dobrze. Nie denerwuj się, bo to szkodzi fasolce!
Kurcze, Dziewczyny, właśnie przejechała koło mnie karetka na sygnale, właściwie pode mną, bo stałam na moście (wiadukcie?). Kierowca w tym kombinezonie... Pomyślałam, że ktoś tam walczy o życie i czy zdąży do szpitala... I się rozbeczałam. 🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️ I jakoś nie mogę się pozbierać. 🙈 Mam nadzieję, że to oznaka zbliżającej się owulacji. 🤔 🤣 Chociaż ja to z tych, co płaczą, jak ktoś w filmie płacze albo pies czy koń w filmie choruje albo nie daj Bóg umrze... 🙈 Facet zawsze się ze mnie śmieje. 🤣 Ale na przejeżdżającą karetkę to jeszcze nie płakałam...

Na pewno zaraz będą i wszystko będzie dobrze. Nie denerwuj się, bo to szkodzi fasolce!
Kurcze, Dziewczyny, właśnie przejechała koło mnie karetka na sygnale, właściwie pode mną, bo stałam na moście (wiadukcie?). Kierowca w tym kombinezonie... Pomyślałam, że ktoś tam walczy o życie i czy zdąży do szpitala... I się rozbeczałam. 🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️ I jakoś nie mogę się pozbierać. 🙈 Mam nadzieję, że to oznaka zbliżającej się owulacji. 🤔 🤣 Chociaż ja to z tych, co płaczą, jak ktoś w filmie płacze albo pies czy koń w filmie choruje albo nie daj Bóg umrze... 🙈 Facet zawsze się ze mnie śmieje. 🤣 Ale na przejeżdżającą karetkę to jeszcze nie płakałam...
Kobieta to organizm skomplikowany, jestem w stanie uwierzyć w to co piszesz 😅 🙈

A dziewczyny właśnie jak byłam u ginekologa 2 dni temu to podpytałam ją o owulkę dokładnie o jajniki jako,że pierwszy raz u Niej byłam to pomyślałam zweryfikuję z poprzednimi informacjami ;). Więc na owulacje wcale nie trzeba czuć jajników,że pracują. Jednej będą pracowały drugiej już nie- powiedziała,że ma na to wpływ nawet masa ciała :). A ta borowina powiedziała ,że strzał w 100 - okłady wtedy jajnik jest mega pobudzony :)

Staram się, ale wydaje mi się że lepiej się nie nastawiać i mile zaskoczyć niż być zawiedzionym 😁 zobaczymy, ten cykl jest inny niż poprzednie więc może może hehe
Ja też się nigdy nie nastawiam ale bardziej na zasadzie "albo dostanę @ albo nie dostanę" i co ma być to będzie. A nie tak kategorycznie, że na pewno się nie udało. :D

reklama
Do góry