reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny , ja staram się bardzo długo o dzidzię , doszło do tego że się rozstałam z mężem . Mam nowego partnera od roku , od grudnia zaczęliśmy starania. Może za szybko ale co ma być niech będzie. Mam cykle co 27 dni. Teraz kochaliśmy się przez wszystkie dni płodne . Dodam że choruje na endometrioze i mam ogólny problem z jajnikami. A więc na 4 dzień po owulacji zaczęły boleć mnie piersi i prawy jajnik ,który mi tylko został. Testy robię jak głupia od 3 dni mimo że to mój 20 dzień cyklu , nie wiem na co liczę . Byłam dzisiaj na wizycie bo jajnik nie przestaje boleć , myślałam że to torbiel. Ale jajnik czysty . Widać , Że była owulacja. Mam się oszczędzać i wrócić za tydzień . Mówi że to może być ciąża mimo że nie widać jeszcze nic na USG . Bolą mnie plecy na dole. Jestem senna. Pytałam doktor czy to możliwe że nic nie widać a objawy są. Mówi że tak. Sama nie wiem czy już się cieszyć czy płakać. Miała któraś z was podobnie i była to ciąża ?

Hej dziewczyny , ja staram się bardzo długo o dzidzię , doszło do tego że się rozstałam z mężem . Mam nowego partnera od roku , od grudnia zaczęliśmy starania. Może za szybko ale co ma być niech będzie. Mam cykle co 27 dni. Teraz kochaliśmy się przez wszystkie dni płodne . Dodam że choruje na endometrioze i mam ogólny problem z jajnikami. A więc na 4 dzień po owulacji zaczęły boleć mnie piersi i prawy jajnik ,który mi tylko został. Testy robię jak głupia od 3 dni mimo że to mój 20 dzień cyklu , nie wiem na co liczę . Byłam dzisiaj na wizycie bo jajnik nie przestaje boleć , myślałam że to torbiel. Ale jajnik czysty . Widać , Że była owulacja. Mam się oszczędzać i wrócić za tydzień . Mówi że to może być ciąża mimo że nie widać jeszcze nic na USG . Bolą mnie plecy na dole. Jestem senna. Pytałam doktor czy to możliwe że nic nie widać a objawy są. Mówi że tak. Sama nie wiem czy już się cieszyć czy płakać. Miała któraś z was podobnie i była to ciąża ?
Trzymam kciuki 😉

Na spokojnie, poczekaj zajmij się czymś. Zrób test w dniu spodziewanej @ i wtedy wszystko się wyjaśni. Ja miesiąc temu sama sobie uroiłam objawy miałam zgage której nigdy nie miałam, gule w gardle, ale szybko zeszlam na ziemię jak dostałam @ którą była spozniona o tydzień przez stres jaki sobie zafundowałam. Same sobie robimy pod górkę. W tym miesiącu typowy relaks, urlop, piwko (oczywiście do czasu ) co będzie to bedzie. Jestem dobrej myśli Ale poczekam sobie do 18 sierpnia czyli do @ i wtedy zrobię test. Jak się nie uda to kolejny urlop i relaks tym razem w górach :)

reklama
Na spokojnie, poczekaj zajmij się czymś. Zrób test w dniu spodziewanej @ i wtedy wszystko się wyjaśni. Ja miesiąc temu sama sobie uroiłam objawy miałam zgage której nigdy nie miałam, gule w gardle, ale szybko zeszlam na ziemię jak dostałam @ którą była spozniona o tydzień przez stres jaki sobie zafundowałam. Same sobie robimy pod górkę. W tym miesiącu typowy relaks, urlop, piwko (oczywiście do czasu ) co będzie to bedzie. Jestem dobrej myśli Ale poczekam sobie do 18 sierpnia czyli do @ i wtedy zrobię test. Jak się nie uda to kolejny urlop i relaks tym razem w górach :)
Miałam tak nie raz , objawy urojone. Serio to wszystko się czuje , nie wiem jak to możliwe 🤦u mnie naprawdę będzie ciężko zajść przy tym wszystkim co przeszłam ale jak narazie czekam i mam nadzieję. Za Ciebie trzymam kciuki , musi się udać 😙

Do góry