reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

ja nawet widoczne pecherzyki miałam w jajnikach jak juz byl 5tydz ciazy, oglądałam usg niedawno właśnie z synem i tam zdjecia 2 dodatkowe jajników były
mi ciąże wyklucza akurat bo infekcje złapałam tyle,że po owulacji a owu wystąpiła 2 dni wcześniej jak powinna. Oj ten rok zakończe chyba z głową w kiblu 😅 dawno nie piłam :D

reklama
Dziewczyny po ilu cyklach starań zaczęliście się na poważnie badać, monitorować cykl u ginekologa, badać nasienie partnera etc.?
Ja po pół roku chodzilam na monitoringi, okazało się ze nie mam owulacji albo bardzo rzadko, po półtorej roku dopiero mąż zrobił badania bo wcześniej się u mawiał a nie chodził , później miałam laparoskopie diagnostyczną i 3 cykle później w 24 cyklu starań byłam w pierwszej ciąży 🤪

Ja też nie pomogę :/

Cześć dziewczyny, ja jestem tutaj zupełnie nowa :) Staramy się z mężem od września, póki co nic. Ale! W poniedziałek powinnam dostać okres, dzisiaj środa i nic... Objawy - ból trochę jak na okres, ból pleców i bardzo gęsty śluz białawy od 3 dni - nigdy takiego nie widziałam. Dzisiaj rano zrobiłam test od razu po przebudzeniu i negatywny :/ Myślicie, żeby może jeszcze poczekać? Coś się może ruszy w kierunku dwóch kreseczek?
Część, jeśli jesteś po terminie @ to raczej już by domowe testy wyszły. Choć może być tak że mialas bardzo późno owulacje i temu jeszcze nie widać kresek ani @. Pozostaje poczekać kilka dni.

Właśnie taki mam plan, załatwić wszystko co muszę na mieście i wrócić zmęczona, chwilę pograć i pójść spać 😁 Mój mąż jest typowym kujonem 🤓 i to on mnie nauczył grać, zawsze przegrywam ale kiedyś w końcu go ogram 🥴
Pochwal się jak upolujesz coś fajnego, poza tymi obowiązkowymi rzeczami 😁 Ha ha już widzę tą radość jak w końcu Ci się uda. Może dzisiaj będzie Twój dzień? 😄

mi ciąże wyklucza akurat bo infekcje złapałam tyle,że po owulacji a owu wystąpiła 2 dni wcześniej jak powinna. Oj ten rok zakończe chyba z głową w kiblu 😅 dawno nie piłam :D
a i zapomniałam dodać też mam tyłozgięcie nie wiem czy duze czy nie, a o tym roku mysle dokładnie to co moj sasiad dodał ostatnio na fb kadr z filmiku 😘
20201216_134345.jpg

Dziewczyny, czy któraś z Was brała CLO+Ovitrelle? Jeśli tak, to jak długo? U mnie rok starań, teraz 3 cykl z clo i nie ma II...

reklama
Do góry