reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja też nie pomogę :/

Cześć dziewczyny, ja jestem tutaj zupełnie nowa :) Staramy się z mężem od września, póki co nic. Ale! W poniedziałek powinnam dostać okres, dzisiaj środa i nic... Objawy - ból trochę jak na okres, ból pleców i bardzo gęsty śluz białawy od 3 dni - nigdy takiego nie widziałam. Dzisiaj rano zrobiłam test od razu po przebudzeniu i negatywny :/ Myślicie, żeby może jeszcze poczekać? Coś się może ruszy w kierunku dwóch kreseczek?
Jak długie masz cykle ? Mogła Ci się owulacja przesunąć to po raz. Po dwa może tak,że zbyt nakrecona jesteś i organizm Ci wariuje :)

reklama
A ja witam się w 1 dc, cykle mam takie że niedługo będę zegarek nastawiać wg nich a ciąży jak nie było tak nie ma. Taki śmiech przez łzy. No nic cycki do góry i do przodu. Idę pierogi lepić na święta, za krótką mam dobę na moje wszystkie plany [emoji849]
Miłego dnia wszystkim

Tez właśnie robimy [emoji1786][emoji3526]

Ja też nie pomogę :/

Cześć dziewczyny, ja jestem tutaj zupełnie nowa :) Staramy się z mężem od września, póki co nic. Ale! W poniedziałek powinnam dostać okres, dzisiaj środa i nic... Objawy - ból trochę jak na okres, ból pleców i bardzo gęsty śluz białawy od 3 dni - nigdy takiego nie widziałam. Dzisiaj rano zrobiłam test od razu po przebudzeniu i negatywny :/ Myślicie, żeby może jeszcze poczekać? Coś się może ruszy w kierunku dwóch kreseczek?
Kluczowe jest to kiedy miałaś owu, późniejsza owulacja opóźnia o tyle samo dni przyjście @

Tak kupiłam Nordtest bo dziewczyny mówiły, że są dobre, gdyby to były Pinki to pewnie bym machnęła ręka i nawet bym zdjęcia nie robiła tylko odrazu do kosza 🙄 Tak, ja niestety dziś pracuje do 19 więc będę miała do tego czasu mam nadzieję zajęcie, żeby nie myśleć a po pracy jedziemy robić świąteczne zakupy, później do domu i resztę wieczoru spędzimy grając w szachy 😁
To wyszalej się na tych zakupach, żebyś wróciła mega zmęczona. Szybciej zaśniesz i jutro rano wszystkie czekamy na dobre wieści 😊
Oboje lubiliście grać w szachy, czy któreś tak wciągnęło to drugie? 😉

To wyszalej się na tych zakupach, żebyś wróciła mega zmęczona. Szybciej zaśniesz i jutro rano wszystkie czekamy na dobre wieści 😊
Oboje lubiliście grać w szachy, czy któreś tak wciągnęło to drugie? 😉
Właśnie taki mam plan, załatwić wszystko co muszę na mieście i wrócić zmęczona, chwilę pograć i pójść spać 😁 Mój mąż jest typowym kujonem 🤓 i to on mnie nauczył grać, zawsze przegrywam ale kiedyś w końcu go ogram 🥴

reklama
Słuchajcie zapomniałam zapytać jeszcze. Czy po owulacji mogą być pęcherzyki w jajnikach? Bo takowe mam 7 mm i 9 mm -są po 2/3 na jajnikach
@HeraUnique wywołam Cię bo Ty nasza skarbnica jesteś 😘
ja nawet widoczne pecherzyki miałam w jajnikach jak juz byl 5tydz ciazy, oglądałam usg niedawno właśnie z synem i tam zdjecia 2 dodatkowe jajników były

Do góry