reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja też nie pomogę :/

Cześć dziewczyny, ja jestem tutaj zupełnie nowa :) Staramy się z mężem od września, póki co nic. Ale! W poniedziałek powinnam dostać okres, dzisiaj środa i nic... Objawy - ból trochę jak na okres, ból pleców i bardzo gęsty śluz białawy od 3 dni - nigdy takiego nie widziałam. Dzisiaj rano zrobiłam test od razu po przebudzeniu i negatywny :/ Myślicie, żeby może jeszcze poczekać? Coś się może ruszy w kierunku dwóch kreseczek?
Jak długie masz cykle ? Mogła Ci się owulacja przesunąć to po raz. Po dwa może tak,że zbyt nakrecona jesteś i organizm Ci wariuje :)

reklama
A ja witam się w 1 dc, cykle mam takie że niedługo będę zegarek nastawiać wg nich a ciąży jak nie było tak nie ma. Taki śmiech przez łzy. No nic cycki do góry i do przodu. Idę pierogi lepić na święta, za krótką mam dobę na moje wszystkie plany [emoji849]
Miłego dnia wszystkim

Tez właśnie robimy [emoji1786][emoji3526]

Ja też nie pomogę :/

Cześć dziewczyny, ja jestem tutaj zupełnie nowa :) Staramy się z mężem od września, póki co nic. Ale! W poniedziałek powinnam dostać okres, dzisiaj środa i nic... Objawy - ból trochę jak na okres, ból pleców i bardzo gęsty śluz białawy od 3 dni - nigdy takiego nie widziałam. Dzisiaj rano zrobiłam test od razu po przebudzeniu i negatywny :/ Myślicie, żeby może jeszcze poczekać? Coś się może ruszy w kierunku dwóch kreseczek?
Kluczowe jest to kiedy miałaś owu, późniejsza owulacja opóźnia o tyle samo dni przyjście @

Tak kupiłam Nordtest bo dziewczyny mówiły, że są dobre, gdyby to były Pinki to pewnie bym machnęła ręka i nawet bym zdjęcia nie robiła tylko odrazu do kosza 🙄 Tak, ja niestety dziś pracuje do 19 więc będę miała do tego czasu mam nadzieję zajęcie, żeby nie myśleć a po pracy jedziemy robić świąteczne zakupy, później do domu i resztę wieczoru spędzimy grając w szachy 😁
To wyszalej się na tych zakupach, żebyś wróciła mega zmęczona. Szybciej zaśniesz i jutro rano wszystkie czekamy na dobre wieści 😊
Oboje lubiliście grać w szachy, czy któreś tak wciągnęło to drugie? 😉

To wyszalej się na tych zakupach, żebyś wróciła mega zmęczona. Szybciej zaśniesz i jutro rano wszystkie czekamy na dobre wieści 😊
Oboje lubiliście grać w szachy, czy któreś tak wciągnęło to drugie? 😉
Właśnie taki mam plan, załatwić wszystko co muszę na mieście i wrócić zmęczona, chwilę pograć i pójść spać 😁 Mój mąż jest typowym kujonem 🤓 i to on mnie nauczył grać, zawsze przegrywam ale kiedyś w końcu go ogram 🥴

reklama
Słuchajcie zapomniałam zapytać jeszcze. Czy po owulacji mogą być pęcherzyki w jajnikach? Bo takowe mam 7 mm i 9 mm -są po 2/3 na jajnikach
@HeraUnique wywołam Cię bo Ty nasza skarbnica jesteś 😘
ja nawet widoczne pecherzyki miałam w jajnikach jak juz byl 5tydz ciazy, oglądałam usg niedawno właśnie z synem i tam zdjecia 2 dodatkowe jajników były

Do góry