reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No to niestety ciężko cokolwiek powiedzieć.

Oczywiście jest to możliwe i jak przesunęła się owu to i data @ tez, no ale bez wykresu to można wróżyć jak z fusów niestety[emoji41]
Tak wiem o tym jeśli @ nadejdzie to kupuje termometr i spróbuję jeszcze raz mierzyć . Mogłabyś mi powiedzieć jak najlepiej zauważyć owulację? Bo mierzenie to tylko rano po przebudzeniu :)

reklama
Dokładnie, podziel się wynikami. 😊 juz nie masz wpływu niestety, beda wyniki jakie beda, bynajmniej będziesz wiedzieć co i jak i jak dalej postępować. Wiem, łatwo się mowi... 🤭

Juz się nauczyłam żeby mieć twardy tylek wiadomo że jest zawiedzenie i wszystko od nowa ale też trzeba mieć cierpliwość. Moja mama miała 7 lat i się udało ❤❤❤

Juz się nauczyłam żeby mieć twardy tylek wiadomo że jest zawiedzenie i wszystko od nowa ale też trzeba mieć cierpliwość. Moja mama miała 7 lat i się udało ❤❤❤
Myślę, ze gdzieś to ćwiczy nasza cierpliwość, czy dobrze, czy źle... nie wiem, nie mnie oceniać. Jednak nie jest wcale takie proste, aby "zajść ", to wymaga wiecej uwagi.

Nie mierze bo się wkurzyłam i dałam sobie spokój coś źle robiłam i testy owulacyjne robiłam i nic z tego [emoji85][emoji2368]
Może cykl bezowulacyjny? Wychodziły Ci testy owu kiedyś pozytywne?

28, to od ktorego dnia powinnam stosować?
Jest na nich jakaś instrukcja, ale ja bym zaczęła od 10dc na wszelki wypadek za pierwszym razem [emoji6]

Tak wiem o tym jeśli @ nadejdzie to kupuje termometr i spróbuję jeszcze raz mierzyć . Mogłabyś mi powiedzieć jak najlepiej zauważyć owulację? Bo mierzenie to tylko rano po przebudzeniu :)
Jakby to było łatwe to by nie było monitoringów, testów i innych takich [emoji16] ja na przykład zwykle w ogóle nie miewam żadnych objawów owu [emoji2368] a owu potwierdzona na kilku monitoringach z rzędu, wiec jest [emoji39]

Ja nie mam o tym pojecia, ale podpinam się pod pytanie, chętnie bym czegos sie dowiedziała, gdyby się okazało, ze trzeba znowu próbować... i jakiej firmy polecacie takie testy?
Te z allegro nigdy nie dały mi peaku, ale mam bardzo krótki, więc to może to, że nie trafiałam [emoji848] zresztą wrzucam zdjęcie od dołu z dzisiaj 17, dzisiaj 9 i wczoraj wieczorem.
Ja w tym cyklu używałam tych z allegro, SeeNow (te zielone na zdjęciu) i baby boom (3 ostatnie na zdjeciu) i te ostatnie najbardziej przypadły mi do gustu - przede wszystkim bardzo szybko się zabarwiają i te kreski nie są takie rozmyte. Cena nie najgorsza, bo znalazłam na necie za 8zl za 5szt. No i plus, że w opakowaniu jest też 5 pojemniczków na mocz. Jako, że mam nieregularne cykle i krótki peak to testów idzie mi sporo, więc na następny miesiąc jak teraz się nie udało to plan jest taki, że najpierw te tanie z allegro, a jak coś już się zaczniena nich dziać, albo będę czuła, że to już tuż-tuż to te baby boom, bo wydają mi się bardziej wiarygodne [emoji846] może jeszcze te z domowego laboratorium przetestuję [emoji16]
Screenshot_20201215-185140_Premom.jpeg

reklama
Do góry