reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
działają już jak automat i rutyna robi swoje. Podejrzewam, że

I miałaś pozytywne testy ciążowe?? Ale dziwne...
Ja dziś 5dc, zastanawiam się od kiedy zacząć robić testy owu. Od którego dnia Wy robicie?
Ja nie mam o tym pojecia, ale podpinam się pod pytanie, chętnie bym czegos sie dowiedziała, gdyby się okazało, ze trzeba znowu próbować... i jakiej firmy polecacie takie testy?

Ja mam dziś 6dpo i nie wstałam z łóżka. Kręci mi się w głowie, mam mdłości. Czułam delikatne klucie jajnika z prawej strony. Ciekawe czy to zwykła infekcja czy coś innego...
Dodam, że rano miałam 36,2 stopnie a teraz wieczorem 37,1. Tak chyba nie czułam się nigdy. Trochę jakby infekcja wirusową ale nie do końca. Myślę, czy to może być moment implementacji?

Ja nie mam o tym pojecia, ale podpinam się pod pytanie, chętnie bym czegos sie dowiedziała, gdyby się okazało, ze trzeba znowu próbować... i jakiej firmy polecacie takie testy?

Ja polecam testy owu z domowego laboratorium (dostępne np w rossmanie) choć ekonomicznie nie wypadają tak dobrze jak te allegrowe, ale jakościowo je przewyższają, mam do nich większe zaufanie. A kiedy zacząć to zależy jak długie masz cykle [emoji6]

reklama
Do góry