A
aquarius89
Gość
I miałaś pozytywne testy ciążowe?? Ale dziwne...Teraz to już tak oficjalnie witam się w 1 dc rozkręciła się
Ja dziś 5dc, zastanawiam się od kiedy zacząć robić testy owu. Od którego dnia Wy robicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I miałaś pozytywne testy ciążowe?? Ale dziwne...Teraz to już tak oficjalnie witam się w 1 dc rozkręciła się
działają już jak automat i rutyna robi swoje. Podejrzewam, że
Ja nie mam o tym pojecia, ale podpinam się pod pytanie, chętnie bym czegos sie dowiedziała, gdyby się okazało, ze trzeba znowu próbować... i jakiej firmy polecacie takie testy?I miałaś pozytywne testy ciążowe?? Ale dziwne...
Ja dziś 5dc, zastanawiam się od kiedy zacząć robić testy owu. Od którego dnia Wy robicie?
dziękuję to ja pytałam o toGratulacje nowych kreseczek.
Bromelaina tylko z firmy Aboca 5-6dpo przez 5dni. Potem odstawiamy bo ktos pytal dwie kapsulki dwa razy dziennie
Ja używam jakieś z allegro, których jest najwięcej sprzedanych, chyba 50 szt.Ja nie mam o tym pojecia, ale podpinam się pod pytanie, chętnie bym czegos sie dowiedziała, gdyby się okazało, ze trzeba znowu próbować... i jakiej firmy polecacie takie testy?
Dodam, że rano miałam 36,2 stopnie a teraz wieczorem 37,1. Tak chyba nie czułam się nigdy. Trochę jakby infekcja wirusową ale nie do końca. Myślę, czy to może być moment implementacji?Ja mam dziś 6dpo i nie wstałam z łóżka. Kręci mi się w głowie, mam mdłości. Czułam delikatne klucie jajnika z prawej strony. Ciekawe czy to zwykła infekcja czy coś innego...
Podobno tak moze sie zdarzyc, chociaż nie chce ani Ci dawac złudzeń, ani przykrości robić. Na kiedy mialas termin miesiaczki?Dziewczyny mam dzisiaj 37 DC i test negatywny możliwe że owulacja się mogła przesunąć?
Dziewczyny mam dzisiaj 37 DC i test negatywny [emoji85] możliwe że owulacja się mogła przesunąć?
Ja nie mam o tym pojecia, ale podpinam się pod pytanie, chętnie bym czegos sie dowiedziała, gdyby się okazało, ze trzeba znowu próbować... i jakiej firmy polecacie takie testy?
Dziewczyny mam dzisiaj 37 DC i test negatywny [emoji85] możliwe że owulacja się mogła przesunąć?