reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja polecam testy owu z domowego laboratorium (dostępne np w rossmanie) choć ekonomicznie nie wypadają tak dobrze jak te allegrowe, ale jakościowo je przewyższają, mam do nich większe zaufanie. A kiedy zacząć to zależy jak długie masz cykle [emoji6]
28, to od ktorego dnia powinnam stosować?

reklama
Dodam, że rano miałam 36,2 stopnie a teraz wieczorem 37,1. Tak chyba nie czułam się nigdy. Trochę jakby infekcja wirusową ale nie do końca. Myślę, czy to może być moment implementacji?
Wieczorem to możesz mieć i 38 stopni i to nic nie znaczy. Temp mierzy się zaraz po obudzeniu przed wstaniem z łóżka, o stałej porze, mierzoną w pochwie albo w ustach i tylko taką bierze się pod uwagę. Żadne wieczorne, popołudniowe, pod pachą lub w czoło.

Nie mierze bo się wkurzyłam i dałam sobie spokój coś źle robiłam i testy owulacyjne robiłam i nic z tego [emoji85][emoji2368]

No to niestety ciężko cokolwiek powiedzieć.

Oczywiście jest to możliwe i jak przesunęła się owu to i data @ tez, no ale bez wykresu to można wróżyć jak z fusów niestety[emoji41]

Cześć dziewczyny, chciałam się co poradzić i pożalić równocześnie. Dzisiaj byłam u gina (24 dc). Chciał sprawdzić czy pęcherzyk w końcu pękł i wychodzi na to, że pękł i to już jakiś czas temu. Lekarzowi nie spodobało się moje endometrium, bo dzisiaj jak zmierzył to miało 0.75 jest stanowczo za mało na implantacje.. Dodatkowo poinformował mnie również, że on już więcej nie może mi pomóc i powinnam poszukać kliniki leczenia niepłodności ;/ Jak przyszłam do domu to spojrzałam na USG, które było robione dokładnie tydzień temu i tam endometrium miało grubość 1.34. Czy to jest możliwe, żeby w ciągu tygodnia się zmniejszyło? Ja ginekologa nie spytałam o to, bo nie pamiętałam jakie miałam ostatnio, a on sam na wizycie nic nie wspomniał na ten temat

reklama
Do góry