reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja dziś z M nie gadam, chodzę i płacze. Ciągle mi śmierdzi jakimś brudem, dymem czy kurzem w domu... Jajnik prawy wczoraj i w nocy bolał mocno, teraz już nie czuję nic. Czuję za to, że nic z tego.

reklama
Może cykl bezowulacyjny? Wychodziły Ci testy owu kiedyś pozytywne?

Jest na nich jakaś instrukcja, ale ja bym zaczęła od 10dc na wszelki wypadek za pierwszym razem [emoji6]

Jakby to było łatwe to by nie było monitoringów, testów i innych takich [emoji16] ja na przykład zwykle w ogóle nie miewam żadnych objawów owu [emoji2368] a owu potwierdzona na kilku monitoringach z rzędu, wiec jest [emoji39]

Tak normalnie dwie piękne kreseczki w tamtym cyklu i nic z tego .

Są wyniki 🙊❤️❤️❤️

Załączniki

• IMG_2891.jpg
    IMG_2891.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 110
  • IMG_2892.jpg
    IMG_2892.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 113
Wieczorem to możesz mieć i 38 stopni i to nic nie znaczy. Temp mierzy się zaraz po obudzeniu przed wstaniem z łóżka, o stałej porze, mierzoną w pochwie albo w ustach i tylko taką bierze się pod uwagę. Żadne wieczorne, popołudniowe, pod pachą lub w czoło.
Może, chociaż pierwszy raz mam dobre przeczucie... Za jakiś tydz będzie wiadomo czy dobre.

Może, chociaż pierwszy raz mam dobre przeczucie... Za jakiś tydz będzie wiadomo czy dobre.
Życzę Ci żebyś zobaczyła 2 kreseczki na teście ciążowym. ❤️
I nadal ta temp nic nie znaczy. 😊 Polecam poczytać o tym jak zmienia się temperatura podczas cyklu I podczas dnia 🙃 I dlaczego mierzy się w miejscu gdzie termometr ma kontakt ze śluzówką 🤙

reklama
Do góry