reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
emoji848.png
Zobacz załącznik 1156505
Tam naprawdę nic niema, na żadnym zdjęciu, z filtrem, bez czy czarno białe, możesz się obrazić ale co, na siłę mamy powiedzieć że coś widzimy jak nic nie widzimy? @Martxx1 pokaż koleżance swoje cienie te widoczne a ciąży był brak🤷‍♀️
Każda tutaj chciałaby zobaczyć dwie kreski ale bez przesady, naprawdę... Poczekaj na tą betę jak zrobiłaś to będziesz mieć pewność, dopoki @ niema jest nadzieja i tego się trzymaj💪

U mnie dziś 1 DC. @ zawitała.. kupiłam niepokalanka, może coś pomoże.. [emoji846]
Ja czekam z niecierpliwością na @ ma być w niedzielę. Zobaczymy czy leki wywołają okres tak jak w czerwcu. Ból jajników promieniuje mi aż do połowy nóg. Pierwszy raz coś takiego mam ale mam nadzieję że to oznaki mojego okresu za 2 dni.

@Marta97
Ja czekam z niecierpliwością na @ ma być w niedzielę. Zobaczymy czy leki wywołają okres tak jak w czerwcu. Ból jajników promieniuje mi aż do połowy nóg. Pierwszy raz coś takiego mam ale mam nadzieję że to oznaki mojego okresu za 2 dni.
O Jezu.. Ja miałam podobny ból.. Promieniwalo mi do uda. Okropne uczucie

@Marta97
O Jezu.. Ja miałam podobny ból.. Promieniwalo mi do uda. Okropne uczucie
Ja dzisiaj już 59dc[emoji1787] ale mam nadzieję że okres przyjdzie w niedzielę bo jak sobie pomyślę że bym musiała znowu jechać 60km do lekarza na usg i na mocniejsze leki na wywołanie to aż mi się w środku gotuję wszystko.

reklama
W zeszłym miesiącu tak mocno mnie bolał brzuch i już pierwszego dnia miałam wtedy mocne krwawienie, teraz aż tak bardzo nie bolał i mam słabszy okres, oby już do Ciebie przyszła

Do góry