reklama
Mooni89
Fanka BB :)
Tam naprawdę nic niema, na żadnym zdjęciu, z filtrem, bez czy czarno białe, możesz się obrazić ale co, na siłę mamy powiedzieć że coś widzimy jak nic nie widzimy? @Martxx1 pokaż koleżance swoje cienie te widoczne a ciąży był brak
Każda tutaj chciałaby zobaczyć dwie kreski ale bez przesady, naprawdę... Poczekaj na tą betę jak zrobiłaś to będziesz mieć pewność, dopoki @ niema jest nadzieja i tego się trzymaj
młoda1994
Ja czekam z niecierpliwością na @ ma być w niedzielę. Zobaczymy czy leki wywołają okres tak jak w czerwcu. Ból jajników promieniuje mi aż do połowy nóg. Pierwszy raz coś takiego mam ale mam nadzieję że to oznaki mojego okresu za 2 dni.U mnie dziś 1 DC. @ zawitała.. kupiłam niepokalanka, może coś pomoże.. [emoji846]
Mooni89
U mnie dziś 1 DC. @ zawitała.. kupiłam niepokalanka, może coś pomoże..
Troche gdzieś zostałaś za mną w tyle, ile dni trwal cykl?
Smerfetka94
@Marta97
O Jezu.. Ja miałam podobny ból.. Promieniwalo mi do uda. Okropne uczucieJa czekam z niecierpliwością na @ ma być w niedzielę. Zobaczymy czy leki wywołają okres tak jak w czerwcu. Ból jajników promieniuje mi aż do połowy nóg. Pierwszy raz coś takiego mam ale mam nadzieję że to oznaki mojego okresu za 2 dni.
Lili90
Trzymamy kciuki za ten cykl. Oby był owocny. Może warto wypróbować te... ???U mnie dziś 1 DC. @ zawitała.. kupiłam niepokalanka, może coś pomoże..
młoda1994
Ja dzisiaj już 59dc[emoji1787] ale mam nadzieję że okres przyjdzie w niedzielę bo jak sobie pomyślę że bym musiała znowu jechać 60km do lekarza na usg i na mocniejsze leki na wywołanie to aż mi się w środku gotuję wszystko.@Marta97
O Jezu.. Ja miałam podobny ból.. Promieniwalo mi do uda. Okropne uczucie
Justi1234
Właśnie chce też ananasa są jakieś wytyczne? Ile się go zjada i w jakich dniach cyklu? Ma to znaczenie?Trzymamy kciuki za ten cykl. Oby był owocny. Może warto wypróbować te... ???
reklama
Mooni89
W zeszłym miesiącu tak mocno mnie bolał brzuch i już pierwszego dnia miałam wtedy mocne krwawienie, teraz aż tak bardzo nie bolał i mam słabszy okres, oby już do Ciebie przyszłaJa czekam z niecierpliwością na @ ma być w niedzielę. Zobaczymy czy leki wywołają okres tak jak w czerwcu. Ból jajników promieniuje mi aż do połowy nóg. Pierwszy raz coś takiego mam ale mam nadzieję że to oznaki mojego okresu za 2 dni.