młoda1994
Fanka BB :)
Nic tu nie ma. Ja nie widzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic tu nie ma. Ja nie widzę.
Niestety na moje też nic tu nie ma..
Ja nawet jej tu nie widzęKurczę nawet w filarze zrobiłam zdjęcie( tak wiem wiem nie robi się tego ) i też odznacza się ta kreska [emoji26] co ze mną jest nie tak . Ja na prawdę ja widzę ( albo raczej chce ja widzieć [emoji24]) cóż zobaczymy czy okres jutro przyjdzie Zobacz załącznik 1156507
Ja nawet jej tu nie widzę
Kochana, ale nie ma sensu takie wkrecanie sobie gdyby była to by ja było widać bez żadnego filtra. Nie nakręcają się :*Kurczę nawet w filarze zrobiłam zdjęcie( tak wiem wiem nie robi się tego ) i też odznacza się ta kreska [emoji26] co ze mną jest nie tak . Ja na prawdę ja widzę ( albo raczej chce ja widzieć [emoji24]) cóż zobaczymy czy okres jutro przyjdzie Zobacz załącznik 1156507
Ja nawet jej tu nie widzę
Kochana, ale nie ma sensu takie wkrecanie sobie gdyby była to by ja było widać bez żadnego filtra. Nie nakręcają się :*
Negatywny.
To nie znaczy, że się nie udało. Okresu jeszcze nie masz[emoji24]
No a ja widzę.
Bardzo się nakręcasz a jutro przyjdzie okres i będzie płacz.Logiczne,że nie jest tak samo mocna ja tą pierwsza [emoji2356]