Kinga_26
Fanka BB :)
O tą mi chodziło! DziękujęJa lubię wykresy z FertilityFriend [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tą mi chodziło! DziękujęJa lubię wykresy z FertilityFriend [emoji6]
No to muszę zacząć to kontrolować, bo przyznam ze wcześniej się temu nie przyglądałam. A w tym i poprzednim miesiącu dobrze czułam owu, w tym nawet potwierdzona bo byłam na wizycie z poprzedniej wychodzi ze faza lutealna trwała 15 dni z czego cały cykl trwał 27 dni owu była szybciej o 2 dni, w tym cyklu owu była szybciej o 1 dzień. Wiec dziś wypada na 15dpo. A @ brak.. delikatnie boli mnie podbrzusze, ale to nie jest ból na okres bo nigdy mnie wcześniej brzuch nie boli, zaczyna z momentem krwawienia/plamienia. A dodam ze w piątek zrobiłam test o czułości 25 bo emocje wzięły górę i był biel vizira zastanawiam się czy mogło coś wpłynąć na wydłużenie tej fazyMoja tak, więc jak owu mi się przesuwa to o tyle samo się przesuwa termin @ i wychodzi zawsze równe 14 dni
Te ostatnie dni czekania doprowadzają do szału bynajmniej mnie niby 2/3 dni a trwa wiecznośćJa nie ogarniam moich cykli odkąd zaczęliśmy się strać. Wcześniej jak w zegarku, zawsze w nocy 30dc dostawałam więc wpisywałam od rana następnego dnia miesiączkę. Teraz i 29 i 32/33. Rano myślałam, że już @,ale jednak tylko jakieś takie plamienie. Brzuch nie boli wgl, tylko jajnik, ale za to przeokrutnie. Denerwuje mnie takie czekanie, wolałabym żeby przyszła już normalnie i zacząć od nowa, a nie tak tkwić w oczekiwaniu na @.
mnie w tym cyklu też bardzo piersi urosły, aż mi się nawet zaczęły podobać. jak sobie kiedyś zrobię to właśnie takie chceJestem 8dpo strasznie mnie boli podbrzusze... Kłują jajniki... Normalnie jakbym pierwszy dzień @ miała... A tu jeszcze 3dni dupka i ze 4dni czekania więc w sumie dobry tydzień... A piersi to mam chyba 2x większe, trochę bolą i od czasu do czasu po bokach czuję taki dziwny ból...
I cały czas czuję ciągnięcie w pachwinach... Jeszcze dzisiaj czuję się totalnie bez sił, ledwo na nogch stoje..
Ja mam duże normalnie... A teraz jak urosły to już przesada.. Zęby sobie niedługo powybijam chodząc[emoji23]mnie w tym cyklu też bardzo piersi urosły, aż mi się nawet zaczęły podobać.[emoji23] jak sobie kiedyś zrobię to właśnie takie chce [emoji23][emoji23][emoji23]
Ile dpo? Wiesz kiedy miałaś owu?@HeraUnique
Test negatywny i brak @ już 5 dzień mam spuchnięte podbrzusze i delikatny ból, robić kolejny czy poczekać jeszcze na 2 test ? Czy lepiej od razu na hcg?
Miedzy 25-26.11 mam średnio cykle 28-31 dniowe ale częściej 30 , Owulacja była 17-18 dzień cyklu dzisiaj mija 36 dzień cyklu i 12 dpo bolał mnie mocno jajnik Dzisiaj byłby 18-19 dpo .Ile dpo? Wiesz kiedy miałaś owu?