A ile czasu już plamisz? Ja od infekcji nigdy nie miałam plamień (a kiedyś dość często miałam infekcje). Możesz plamić po prostu na zbliżający się okres. Ja nigdy nie plamię przed okresem, a ostatnio plamilam, więc nawet jeśli to nie jest u Ciebie norma to raz w życiu może się tak właśnie trafić Jeśli się nie rozkręci to bym zadzwoniła do gina po poradę.A ja dziś oszaleje z tym plamieniem... Nie wiem co jest grane. To chyba plamienie brązowe bo na czerwień to nie wygląda ale też nigdy brązowych plamień nie miałam więc nie wiem czy to jest to... Jutro sproboje na betę iść. Czy takie plamienie może być od infekcji?
reklama
blanny
Fanka BB :)
Ja całe życie nie miałam plamien brązowych przed @ a od trzech cykli mam też jak pierwsze dostałam to się zastanawiałam co to i byłam pełna nadziei że to jakieś dziwne plamienie implantacyjne... Ale potem @ po dwóch dniach się rozkręciła i tyle z tego było. I przy kolejnym cyklu znowu dwa dni przed @ było plamienie brązowe i teraz też, to już nawet zdziwiona nie byłam i nie miałam nadziei... I @ przyszła.A ja dziś oszaleje z tym plamieniem... Nie wiem co jest grane. To chyba plamienie brązowe bo na czerwień to nie wygląda ale też nigdy brązowych plamień nie miałam więc nie wiem czy to jest to... Jutro sproboje na betę iść. Czy takie plamienie może być od infekcji?
Kinga_26
Dzień dobry kilka dni musiałam podczytywać ile rzeczy tutaj wypisałyśćie rozbraja mnie ta reklama "po roku taki jak ten nawet koza też chce się poczuć wyjątkowo" przechodząc do tematu, poszukuję aplikacji w której wychodzą ładne wykresy od temperatury, widziałam kilka z was wstawiało zdjęcia ale nie mogę tego odnaleźć...?
krasulkaa
Od wczoraj +/-18 do teraz na podpasce pojawiają się plamy i przy podcieraniu ale też nie zawsze. Pierwszy raz takie cos mam...A ile czasu już plamisz? Ja od infekcji nigdy nie miałam plamień (a kiedyś dość często miałam infekcje). Możesz plamić po prostu na zbliżający się okres. Ja nigdy nie plamię przed okresem, a ostatnio plamilam, więc nawet jeśli to nie jest u Ciebie norma to raz w życiu może się tak właśnie trafić Jeśli się nie rozkręci to bym zadzwoniła do gina po poradę.
No to na spokojnie czekaj, myślę, że się rozkręci. Też tak miałam ostatnio a nigdy nie plamiłam przed @ .Od wczoraj +/-18 do teraz na podpasce pojawiają się plamy i przy podcieraniu ale też nie zawsze. Pierwszy raz takie cos mam...
coca
Dzień dobry [emoji3590] kilka dni musiałam podczytywać ile rzeczy tutaj wypisałyśćie [emoji28] rozbraja mnie ta reklama "po roku taki jak ten nawet koza też chce się poczuć wyjątkowo" [emoji85] przechodząc do tematu, poszukuję aplikacji w której wychodzą ładne wykresy od temperatury, widziałam kilka z was wstawiało zdjęcia ale nie mogę tego odnaleźć...?
Ja lubię wykresy z FertilityFriend [emoji6]
coca
A ja dziś oszaleje z tym plamieniem... Nie wiem co jest grane. To chyba plamienie brązowe bo na czerwień to nie wygląda ale też nigdy brązowych plamień nie miałam więc nie wiem czy to jest to... Jutro sproboje na betę iść. Czy takie plamienie może być od infekcji?
Nie wiem w jakim momencie cyklu jesteś ale owszem, przy infekcji tez mogą być plamienia.
NataliaW93
Dziewczyny czy wasza faza lutealna jest zawsze taka sama ? I
Gryfin
Moja tak, więc jak owu mi się przesuwa to o tyle samo się przesuwa termin @ i wychodzi zawsze równe 14 dniDziewczyny czy wasza faza lutealna jest zawsze taka sama ? I
reklama
Małasyrenka
Dałaś mi nadzieję Lubię swoje gluty skoro takJa miałam takiego gluta w udanym cyklu! Była mega glutowaty, mąż chociaż lekarz to stwierdził ze obrzydliwy ale to dobrze wróży! Żołnierzyki chyba takie atrakcje lubia