reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No może jak już wszystkie tam przejdziemy to będzie lepiej[emoji4] Ale strasznie depresyjnie się tam ostatnio zrobilo. Boję się zachodzić w ciążę jak to czytam [emoji27][emoji849] po to jest forum żeby się ze wszystkiego wygadać i dostać wsparcie ale ja omijam te posty z tymi wszystkimi tragediami, śmiercią dzieci itd bo jeszcze zrezygnuje ze starań jak to wszystko będę czytać
Hehe😅 czas nauczyć się czytać bez emocji 😁 różne historie chodzą po ludziach, ale nie możesz myśleć, że Ty tak będziesz miała 😊 ja planuje po zobaczeniu 2 kresek zrobić 2 razy betę i koniec. Nie będę testować codziennie I szukać problemów 😉 skupię się na pozytywach, a negatywy odłożę na bok. Im więcej stresu sobie dostarczasz i takich myśli, tym gorzej dla zajścia w ciążę 🤷‍♀️ skup się na pozytywach, a złe historie traktuj jako przykre historie innych dziewczyn, nie Twoje 😉 lęki na bok ❤️

reklama
Hehe😅 czas nauczyć się czytać bez emocji 😁 różne historie chodzą po ludziach, ale nie możesz myśleć, że Ty tak będziesz miała 😊 ja planuje po zobaczeniu 2 kresek zrobić 2 razy betę i koniec. Nie będę testować codziennie I szukać problemów 😉 skupię się na pozytywach, a negatywy odłożę na bok. Im więcej stresu sobie dostarczasz i takich myśli, tym gorzej dla zajścia w ciążę 🤷‍♀️ skup się na pozytywach, a złe historie traktuj jako przykre historie innych dziewczyn, nie Twoje 😉 lęki na bok ❤️
kurczę @HeraUnique jakąś psychoterapeutką powinnaś zostać 👍❤️

Hehe[emoji28] czas nauczyć się czytać bez emocji [emoji16] różne historie chodzą po ludziach, ale nie możesz myśleć, że Ty tak będziesz miała [emoji4] ja planuje po zobaczeniu 2 kresek zrobić 2 razy betę i koniec. Nie będę testować codziennie I szukać problemów [emoji6] skupię się na pozytywach, a negatywy odłożę na bok. Im więcej stresu sobie dostarczasz i takich myśli, tym gorzej dla zajścia w ciążę [emoji2368] skup się na pozytywach, a złe historie traktuj jako przykre historie innych dziewczyn, nie Twoje [emoji6] lęki na bok [emoji3590]
Masz racje[emoji173] ja to się nawet zastanawiam czy w ogóle będę robić bete. W pierwszej ciąży zrobiłam tylko jeden test po terminie @ i tyle. Nie poszłam na betę. Odczekalam spokojnie 2 tyg do wizyty u gin. Po zobaczeniu II od razu założyłam, że wszystko bedzie dobrze i tak było przez całą ciążę. Niczego się nie bałam i byłam spokojna.

Dzień dobry :)
Mam wrażenie, że chłopy mają jakiś radar i wyczuwają owulacje i generują problemy wtedy kiedy nie powinni[emoji1787]
Mój chłop jurny dopóki testy owulacyjne nie zaczęły wychodzić. Jak tylko zaczęło się coś dziac tak od niedzielnego poranka szlaban na seks [emoji2368] wczoraj mu darowałam, ale dziś tak łatwo nie odpuszczę [emoji41]

.
Dzień dobry :)
Mam wrażenie, że chłopy mają jakiś radar i wyczuwają owulacje i generują problemy wtedy kiedy nie powinni[emoji1787]
Mój chłop jurny dopóki testy owulacyjne nie zaczęły wychodzić. Jak tylko zaczęło się coś dziac tak od niedzielnego poranka szlaban na seks [emoji2368] wczoraj mu darowałam, ale dziś tak łatwo nie odpuszczę [emoji41]
Ja mojemu nigdy nie mówię, kiedy mam płodne. Po prostu uprawiamy seks 😉 co z głowy to z serca. Nie będę mu stresów dostarczać 😊

reklama
Do góry