reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Nie. Lecz w 15dc czułam jak nigdy wyraźnie klocie koło prawego jajnika plus śluz typowy dla dni płodnych.. Ale czy była owulka tego nie wiem

Subiektywne odczucia mogą być chyba różne [emoji2368] ja rzadko kiedy czuje jakieś kłucia, a jak czuje to zwykle właśnie przed owu. Może nie było owu i dlatego cykl się wydłużył, może owu była później, jeśli nie masz jej potwierdzonej to ciężko stwierdzić co się zadziało. Wybierasz się do ginekologa jeśli następny test lub beta będą negatywne?

Subiektywne odczucia mogą być chyba różne [emoji2368] ja rzadko kiedy czuje jakieś kłucia, a jak czuje to zwykle właśnie przed owu. Może nie było owu i dlatego cykl się wydłużył, może owu była później, jeśli nie masz jej potwierdzonej to ciężko stwierdzić co się zadziało. Wybierasz się do ginekologa jeśli następny test lub beta będą negatywne?
Coś się rozkręca ale nadal nie jest to krwawienie. Jutro się wybiorę na betę jeśli nie wystąpi większe krwawienie etc. No niestety będę musiała się wybrać chodź mam dupka to z teleporadr spytam czy mogę wziąć..

Cześć dziewczyny u mnie 34 dc, szyjka uciekła wysoko że jej nie dostaje, a test znowu negatywny
Ja mam wyżej tuż przed okresem czasami.

Nie. Lecz w 15dc czułam jak nigdy wyraźnie klocie koło prawego jajnika plus śluz typowy dla dni płodnych.. Ale czy była owulka tego nie wiem
Ja od 3dc czuje prawy jajnik, i mnie kłuje, a wczoraj na wizycie u Gin to na lewym jest pęcherzyk, a prawy dopiero zaczyna pracować. Więc kłucie nic nie znaczy jak się okazuje 😅

Ja mam wyżej tuż przed okresem czasami.

Ja od 3dc czuje prawy jajnik, i mnie kłuje, a wczoraj na wizycie u Gin to na lewym jest pęcherzyk, a prawy dopiero zaczyna pracować. Więc kłucie nic nie znaczy jak się okazuje 😅
Możliwe że tak jest. Ja zazwyczaj nie czułam żadnych boleści jeśli chodzi o owulacje i dlatego jeśli wtedy zakuło dość galancie pomyslalam że to ta owulka

Dziś zrobiłam test z pierwszego moczu i nie ma wątpliwości :) uciekam na grudniowe kreseczki ale będę tu zaglądać! Zżyłam się z Wami, dziewczyny ❤️ Co do wątku 2021 to może zostańcie tutaj po prostu? W takim gronie jakim jesteście.... nowe laski pojda na nowy wątek i się będą użerać ;)

a nie mówiłam,wiedziałam,że nastepny cykl będzie Twój ! Gratuluję Ci bardzo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ nudnych 9 miesięcy !!

reklama
Do góry