reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Haaa... Mamy winowajcę (chyba) spóźniającej się miesiączki... Śluz z grudkami taki serowaty... Infekcja 🤦‍♀️ jak można pozbyć się bez leków? Nie chce do gina bo on w tym roku już dość zarobił na mnie....

Dziewczyny serio nie bierzcie informacji z neta na serio(niektórych) czytam sobie jak można samemu wyleczyć tą infekcje a tam pisze żeby główkę czosnku wlozyc do pochwyć bo ma działanie antybakteryjne lub wstrzyknąć sobie jogurt lub kefir do piczki no śmiech na sali ciekawe kto próbował 🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️
Grudki to zazwyczaj infekcja grzybiczna. Mnie na to (jeśli nie mam możliwości pójść do gina) pomaga Gynoxin optima.

Mam tak samo! A jak mi się przegrzeją to całe nogi mnie bolą 😪
może to dziwne,ale najzimniejsza część mojego ciała to tyłek, mąż często wieczorem do mnie "daj orzeszka" bo zimny i leżymy na łyżeczkę 🤪😂 a i zapomniałam marmurkowa skóra na nogach od zmiany temperatury, kiedyś przypadkowa pani ginekolog mnie pytała czy robiłam ANA1 i ANA2 bo to typowe, ale to akurat u mnie wykluczone

Haaa... Mamy winowajcę (chyba) spóźniającej się miesiączki... Śluz z grudkami taki serowaty... Infekcja [emoji2356] jak można pozbyć się bez leków? Nie chce do gina bo on w tym roku już dość zarobił na mnie....

Dziewczyny serio nie bierzcie informacji z neta na serio(niektórych) czytam sobie jak można samemu wyleczyć tą infekcje a tam pisze żeby główkę czosnku wlozyc do pochwyć bo ma działanie antybakteryjne lub wstrzyknąć sobie jogurt lub kefir do piczki no śmiech na sali ciekawe kto próbował [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji2356]

Tantum Rosa mi pomógł jak bylam w podbramkowej sytuacji.

Dziewczyny ja już mam dosyć i Wy pewnie mnie też ☹ zrobiłam dzisiaj test nie z porannego moczu bo w nocy o 4:00 Jak nigdy musiałam wstać się załatwić 🤔 i nie w ciągu 5 minut tak jak zalecane przy robieniu testu ale jakoś po mniej więcej jakiś 7 minutach pokazała się druga kreska i to bardziej wyraźna niż na tamtym teście który już widziełyscie
P.S. Wiem że po czasie testów się nie bierze pod uwagę ale jakaś dziwna ta moja sytuacja jutro zobaczę z innej firmy A w poniedziałek może uda się polecieć na tą betę bo zwariuję 🤷‍♀️

może to dziwne,ale najzimniejsza część mojego ciała to tyłek, mąż często wieczorem do mnie "daj orzeszka" bo zimny i leżymy na łyżeczkę [emoji2957][emoji23] a i zapomniałam marmurkowa skóra na nogach od zmiany temperatury, kiedyś przypadkowa pani ginekolog mnie pytała czy robiłam ANA1 i ANA2 bo to typowe, ale to akurat u mnie wykluczone
Dobrze wiedzieć, że jest też ktoś z zimnym tyłkiem [emoji57] Myślałam, że jestem w tym sama [emoji28]

może to dziwne,ale najzimniejsza część mojego ciała to tyłek, mąż często wieczorem do mnie "daj orzeszka" bo zimny i leżymy na łyżeczkę [emoji2957][emoji23] a i zapomniałam marmurkowa skóra na nogach od zmiany temperatury, kiedyś przypadkowa pani ginekolog mnie pytała czy robiłam ANA1 i ANA2 bo to typowe, ale to akurat u mnie wykluczone
W sumie z tym lezeniem na łyżeczkę to dobry pomysł! Ty się grzejesz a mąż chłodzi klejnoty[emoji6]

reklama
Do góry