reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Niet. Żadnych zmian, żadnych różnic. Ani w temp ani w śluzie, ani w szyjce. W niczymPytanie mam do tych, które biorą clomifen (clo) czy on wpływa jakoś na fazę lutealną? Czy przy jego braniu zauwazylyscie jakieś zmiany w tej drugiej fazie? Pomijam ciążę oczywiście
EwelinaW
Łudzimy się nadzieja że nie będziemy musiały przechodzić ze względu na kreseczki.Jesteście takie kochane Będę tu zaglądać, bo zawsze tak zaczynałam swój dzień od dwóch lat trzymam bardzo mocno za was kciuki. Idziecie po nowym roku na nowy wątek czy tu zostajecie?
Gratuluję kreseczek. Teraz tylko żeby wszystko dobrze się skończyło.
princess_88
Ja tak samo, żadnych zmianPytanie mam do tych, które biorą clomifen (clo) czy on wpływa jakoś na fazę lutealną? Czy przy jego braniu zauwazylyscie jakieś zmiany w tej drugiej fazie? Pomijam ciążę oczywiście
Anio0lek
@HeraUnique @princess_88 dziękuję Wam bo się tak zastanawiałam czy te wyższe temperatury może od niego
HeraUnique
Clo wpływa tylko I wyłącznie na początku na rośniecie pęcherzyków. Na nic więcej wpływu nie ma. Wtedy wyższe powinnaś mieć w 1 fazie jeśli w ten sposób na Ciebie wpływa@HeraUnique @princess_88 dziękuję Wam bo się tak zastanawiałam czy te wyższe temperatury może od niego
E
Em82
Gość
Wyższe temp mówisz?[emoji847][emoji3059][emoji173][emoji173][emoji173][emoji3060]@HeraUnique @princess_88 dziękuję Wam [emoji8] bo się tak zastanawiałam czy te wyższe temperatury może od niego [emoji848]
@HeraUnique @princess_88 dziękuję Wam [emoji8] bo się tak zastanawiałam czy te wyższe temperatury może od niego [emoji848]
Kiedy masz planowana datę @?
kara86
chcesz nam powiedzieć że masz wykres trójstopniowy?@HeraUnique @princess_88 dziękuję Wam bo się tak zastanawiałam czy te wyższe temperatury może od niego
Ostatnia edycja:
reklama