E
Em82
Gość
Chciałabym ale niestety nie. Dziś dostałam @. A cykle mam zazwyczaj 27 dni.To dziwne, taki chyba mało typowy objaw PMSu... Teraz jesteś jakoś zaraz po owu, nie? Jak długie masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym ale niestety nie. Dziś dostałam @. A cykle mam zazwyczaj 27 dni.To dziwne, taki chyba mało typowy objaw PMSu... Teraz jesteś jakoś zaraz po owu, nie? Jak długie masz cykle?
Kocham ruskie [emoji1786][emoji173]Póki co połowa za nami[emoji23]uszka, pierogi z mięsem i pierogi z kapusta i grzybami. Jeszcze ruskie i z serem białym [emoji23] damy radę, noc jeszcze przed nami [emoji23][emoji123][emoji85]
chodzi o to,że przeszparałam to całe forum i faktycznie ta typka jest wszędzie gdzie są kłotnie masakra jakaś ;/ ... Ty tu byłaś cały czas z Nami jak się czujesz ? [emoji8]
Serio?? To Ty mało widziałaś moja droga na tym całym forum.
Nie wierzę w to co się tutaj dzieje od kilku miesięcy. Na szczęście Ci co mają wiedzieć jak jest naprawdę to wiedzą [emoji85]
Peace and love [emoji870]
Leć leć mi to poprawiło humor dzisiaj [emoji38]Ufff nadrobiłam dzisiaj Was dziewczyny, w pracy mam teraz gorący okres i nie wiem w co ręce włożyć, lecę zobaczyć co to za drama, żeby się trochę pośmiać [emoji16]
Na tzreźwo nie podchodź tamUfff nadrobiłam dzisiaj Was dziewczyny, w pracy mam teraz gorący okres i nie wiem w co ręce włożyć, lecę zobaczyć co to za drama, żeby się trochę pośmiać
Już grzaniec wjechałNa tzreźwo nie podchodź tam
I w sumie to nie wiem o co poszło, pogubiłam się i odpuściłam,Leć leć mi to poprawiło humor dzisiaj [emoji38]
Za mało, weź coś ostrzejszegoJuż grzaniec wjechał