reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Muszę zajrzeć
planuje makowiec zawsze to moja mama robi, ale chcę spróbować z ciastami mam różnie albo super puszyste albo zabić można rzucając w kogoś, jaki jest poziom trudności makowca?
Zobacz załącznik 1213471
Ja nie jem słodyczy. Przed ciąża okazjonalnie, a teraz w ogóle nie mogę. Czasem coś zjem bo najdzie ochota. Ale zaraz potem śledzia muszę zjeść albo zapic barszczem. 😂 Miałam tak w pierwszej ciąży. Pierniki popijqlam barszczem a chłopak mojej siostry jak to widział prawie zwymiotowal 😂

Moja choinka w tym roku 🙈🤣

Załączniki

• IMG_20201207_154852_resize_54.jpg
    IMG_20201207_154852_resize_54.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 62
chodzi o to,że przeszparałam to całe forum i faktycznie ta typka jest wszędzie gdzie są kłotnie masakra jakaś ;/ ... Ty tu byłaś cały czas z Nami :) jak się czujesz ? 😘
Dobrze się czuje. Krwawienie zmieniło się w plamienie. Serduszko bije. Więc poczekam z wizyta. Niedługo mam prenatalne. I wreszcie zaczynam czuć że jestem w ciąży. Wczesniej przez te przeboje do mnie to nie docieralo 😂

Aż muszę zajrzeć co tam za gównoburza się zrobiła 😂 Nie podczytuję tego wątku bo mi się od razu nie spodobał. Ale chyba warto 😂
Szczególnie, że są tam z duszy rady jak zrobić chłopca a jak dziewczynkę (mam córkę z owulki i syna z trzydniowego oczekiwania na jajo, także tego, nauczę się czegoś nowego może 😂).

Moja choinka jest artystą
IMG_20201211_143733.png

@princess_88 też się tak śliniłam, ale tylko w pierwszej ciąży. To był w ogóle pierwszy objaw, któregoś dnia obudziłam się na totalnie mokrej poduszce 😂 To racze dobry znak ;)

Dobrze się czuje. Krwawienie zmieniło się w plamienie. Serduszko bije. Więc poczekam z wizyta. Niedługo mam prenatalne. I wreszcie zaczynam czuć że jestem w ciąży. Wczesniej przez te przeboje do mnie to nie docieralo 😂
cieszę się bardzo ❤jak ty nie jesz słodyczy to wychodziłoby że tam chłopak rośnie, oczywiście to takie moje gdybanie jak to sikanie na pastę😂

reklama
Do góry