reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Muszę zajrzeć
planuje makowiec zawsze to moja mama robi, ale chcę spróbować z ciastami mam różnie albo super puszyste albo zabić można rzucając w kogoś, jaki jest poziom trudności makowca?
Zobacz załącznik 1213471
Ja nie jem słodyczy. Przed ciąża okazjonalnie, a teraz w ogóle nie mogę. Czasem coś zjem bo najdzie ochota. Ale zaraz potem śledzia muszę zjeść albo zapic barszczem. 😂 Miałam tak w pierwszej ciąży. Pierniki popijqlam barszczem a chłopak mojej siostry jak to widział prawie zwymiotowal 😂

Moja choinka w tym roku 🙈🤣

Załączniki

• IMG_20201207_154852_resize_54.jpg
    IMG_20201207_154852_resize_54.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 67
chodzi o to,że przeszparałam to całe forum i faktycznie ta typka jest wszędzie gdzie są kłotnie masakra jakaś ;/ ... Ty tu byłaś cały czas z Nami :) jak się czujesz ? 😘
Dobrze się czuje. Krwawienie zmieniło się w plamienie. Serduszko bije. Więc poczekam z wizyta. Niedługo mam prenatalne. I wreszcie zaczynam czuć że jestem w ciąży. Wczesniej przez te przeboje do mnie to nie docieralo 😂

Aż muszę zajrzeć co tam za gównoburza się zrobiła 😂 Nie podczytuję tego wątku bo mi się od razu nie spodobał. Ale chyba warto 😂
Szczególnie, że są tam z duszy rady jak zrobić chłopca a jak dziewczynkę (mam córkę z owulki i syna z trzydniowego oczekiwania na jajo, także tego, nauczę się czegoś nowego może 😂).

Moja choinka jest artystą
IMG_20201211_143733.png

@princess_88 też się tak śliniłam, ale tylko w pierwszej ciąży. To był w ogóle pierwszy objaw, któregoś dnia obudziłam się na totalnie mokrej poduszce 😂 To racze dobry znak ;)

Dobrze się czuje. Krwawienie zmieniło się w plamienie. Serduszko bije. Więc poczekam z wizyta. Niedługo mam prenatalne. I wreszcie zaczynam czuć że jestem w ciąży. Wczesniej przez te przeboje do mnie to nie docieralo 😂
cieszę się bardzo ❤jak ty nie jesz słodyczy to wychodziłoby że tam chłopak rośnie, oczywiście to takie moje gdybanie jak to sikanie na pastę😂

reklama
Do góry