reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Wow, mogę prosić na priv kontakt do twojego lekarza? Jest z Katowic Katowic czy okolic?

A propos świąt, u mnie nie ma miejsca na choinkę 🤣 mam 38 metrów mieszkanie, niedługo przenoszę się do większego (żeby przyszłe bobo miało wygodnie!), ale szczerze mówiąc nie przepadam za świętami... Chyba chodzi o taką trochę sztuczną radość - oczywiście nie sugeruję, że w każdej rodzinie tak jest, ale u mnie w domu nigdy nie było kupy ciepła, więc trochę się zraziłam do Bożego Narodzenia. Moze też dlatego, że nie jestem wierząca 🤷‍♀️ a śniegu nie nas na Śląsku napadało, dziś już się topi - póki siedzę w ciepełku pod kocykiem to niech pada, ale jak muszę odśnieżać auto to wysyłam męża 😅
Napisalam priv ❤

A tak wg to mam nadzieje ze tez trafie do jakiegoś tajnego wątku
Moja maca przyszła, juz nie.moge się doczekać tej energii 😁😁😁
20201211_130128.jpg

reklama
@HeraUnique poszłam na staraczki 2021 po przeczytaniu was. I nie wierzę po prostu. Naprawdę powinnyscie założyć prywatny wątek. I co jakiś czas dodawać dziewczyny, które są ok z wątku publicznego🤷‍♀️ chyba jedyne wyjście na uniknięcie takich kwiatków 🙈
Muszę zajrzeć
planuje makowiec zawsze to moja mama robi, ale chcę spróbować z ciastami mam różnie albo super puszyste albo zabić można rzucając w kogoś, jaki jest poziom trudności makowca?
Screenshot_20201211-131457_Messenger.jpg

Do góry