93kora
Fanka BB :)
posłuchaj może RAPu zaczniesz ale rock'a też lubię-brat mi wkręciłJa kocham rock[emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
posłuchaj może RAPu zaczniesz ale rock'a też lubię-brat mi wkręciłJa kocham rock[emoji173]
ja mam ale wstydzę się pokazać bo syn ściąga z niej codziennie większość ozdobMacie ubrane już drzewka ? . Moje sztuczne ale zawsze drzewko
Zobacz załącznik 1213450
Napisalam priv ❤Wow, mogę prosić na priv kontakt do twojego lekarza? Jest z Katowic Katowic czy okolic?
A propos świąt, u mnie nie ma miejsca na choinkę mam 38 metrów mieszkanie, niedługo przenoszę się do większego (żeby przyszłe bobo miało wygodnie!), ale szczerze mówiąc nie przepadam za świętami... Chyba chodzi o taką trochę sztuczną radość - oczywiście nie sugeruję, że w każdej rodzinie tak jest, ale u mnie w domu nigdy nie było kupy ciepła, więc trochę się zraziłam do Bożego Narodzenia. Moze też dlatego, że nie jestem wierząca a śniegu nie nas na Śląsku napadało, dziś już się topi - póki siedzę w ciepełku pod kocykiem to niech pada, ale jak muszę odśnieżać auto to wysyłam męża
daj spokój wybaczalne akurat to jest moja choinka miała wczoraj krakse hahaha i z tyłu jakaś łysa się zrobiłaja mam ale wstydzę się pokazać bo syn ściąga z niej codziennie większość ozdob
będzie się działo oj będzie się działoA tak wg to mam nadzieje ze tez trafie do jakiegoś tajnego wątku
Moja maca przyszła, juz nie.moge się doczekać tej energii
Zobacz załącznik 1213470
a nie mówiłam ... . Dobrze Cię słyszeć @Silence85@HeraUnique poszłam na staraczki 2021 po przeczytaniu was. I nie wierzę po prostu. Naprawdę powinnyscie założyć prywatny wątek. I co jakiś czas dodawać dziewczyny, które są ok z wątku publicznego chyba jedyne wyjście na uniknięcie takich kwiatków
Trochę się bałam tam odezwać. Bo jednak też już w ciąży ale musiałam.a nie mówiłam ... . Dobrze Cię słyszeć @Silence85
Muszę zajrzeć@HeraUnique poszłam na staraczki 2021 po przeczytaniu was. I nie wierzę po prostu. Naprawdę powinnyscie założyć prywatny wątek. I co jakiś czas dodawać dziewczyny, które są ok z wątku publicznego chyba jedyne wyjście na uniknięcie takich kwiatków