reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Kreska ciemnieje:)

Załączniki

• 20200731_161411.jpg
    20200731_161411.jpg
    454,2 KB · Wyświetleń: 106
Przykro mi. W takim razie będziemy testować razem w sierpniu :) co teraz z tą torbielą? Wchłonie się samo?
Kazał brać duphaston 2x1 przez 10 dni i ma się wchlonąć... Powiedział wprost, że zmartwiła go taka reakcja na zastrzyk. Niedaleko tego pęcherzyka w prawym jajniku była endometrioma z poprzednich cykli, ale już mała, prawie wchłonięta.. Na lewym duży pęcherzyk też nie pęknięty już 28mm.. Powiedział, że jeśli w przyszłym cyklu sytuacja się powtórzy, to będziemy myśleć o laparoskopii.. Ogólnie jestem załamana.

14 cykl, 4dc i powiem Wam mam dobry humor, bo mam cel w tym miesiącu na zdiagnozowanie problemu[emoji123] po takim czasie coś musi być nie tak, progesteron po owu idealny, przytulanki były na maksa, więc jakas przyczyna musi byc, w niedzielę mam nadzieję że uda mi się znaleźć labo które będzie czynne i zrobię te badania tarczycy i zobaczymy. Testów owu nie kupuje, ciążowy mam jeden[emoji1303] sierpień na spokojnie[emoji3284] będzie co będzie, choć już od początku się nie nastawiam, bo myślę że coś z tą tarczyca wyjdzie i trzeba będzie to ogarnąć
A sprawdzaliscie nasienie?

Cześć dziewczyny. Zaglądam tu zaglądam. Termin @ mam na 1/2 sierpnia a od tygodnia prawie boli mnie już jak na okres i od około trzech dni odczuwam bardziej piersi są bardziej tkliwe,ale nie większe nic więcej, cały czas mam uczucie jakbym miała dostać @ już tak od prawie tygodnia, dawno tak nie miałam i do tego ten ból głowy straszny od dwóch dni , testy na razie pokazują się na biało. Także zobaczymy, mam nadzieję że po weekendzie wszystko się już wyjaśni w którą to stronę czy się udało trafić czy nie . Ostatnia @ 1 lipca (wieczorem więc to tak jakby 2 lipca ) cykle zwykle 30-32 dni. Trochę się stresuję. Mąż też bo przy synku jak się staraliśmy to chyba z dwa dni przed @ testowałam i wyszły dwie kreseczki ... Trzymam kciuki za nas wszystkie staraczki z miesiąca lipca 😁

reklama
Do góry