Mimi94
Fanka BB :)
No chybaPokazuje mi 9 tydzień
Coś nie tak zrobiłam chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No chybaPokazuje mi 9 tydzień
Coś nie tak zrobiłam chyba
Może masz za wysoką prolaktynę? Nie powinno coś takiego dziać się bez ciąży, a nawet i w ciąży nie zawsze wycieka z piersi.Dziewczyny czy któraś z Was ma bądź miała tak , że leciała jej " siara " z sutkow ??
Na jutro termin @ myślałam że może to ciąża, bo ostatni raz tak miałam właśnie jak zaszłam w ciąży z córką , ale zrobiłam test i negatywny i teraz sama nie wiem
Ogólnie to ten test jakiś dziwny był. Ten pasek testowy był oddzielony od płytki jakby jakiś uszkodzony no nie wiem [emoji848]Zobacz załącznik 1156417
Może masz za wysoką prolaktynę? Nie powinno coś takiego dziać się bez ciąży, a nawet i w ciąży nie zawsze wycieka z piersi.
Może ale wynik wysoki od 8To dobrze A pytałaś czy tarczyca może być przyczyną wczesnych poronień?
PrzestaćA powiedzcie mi jeszcze skoro dostalam @ czy mam brać tą luteine czy już przestać?
Dziewczyny jak chodzicie prywatnie na wizyty to recepty też dostajecie na 100% ? Mam przepisaną clexane i jej koszt to ok 130 zł. A są refundowane i kosztują ok 30 zł. Zastanawiam się jak to zrobić i czy lekarz który pracuje też w szpitalu może mi wystawić receptę refundowaną na to samo będąc u niego na wizycie prywatnej.
Ja tak zawsze mam przed@ już któraś ostatnio o to pytała ale nie pamiętam która dziewczyna to bylaDziewczyny czy któraś z Was ma bądź miała tak , że leciała jej " siara " z sutkow ??
Na jutro termin @ myślałam że może to ciąża, bo ostatni raz tak miałam właśnie jak zaszłam w ciąży z córką , ale zrobiłam test i negatywny i teraz sama nie wiem
Ogólnie to ten test jakiś dziwny był. Ten pasek testowy był oddzielony od płytki jakby jakiś uszkodzony no nie wiem [emoji848]Zobacz załącznik 1156417