reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was ma bądź miała tak , że leciała jej " siara " z sutkow ??
Na jutro termin @ myślałam że może to ciąża, bo ostatni raz tak miałam właśnie jak zaszłam w ciąży z córką , ale zrobiłam test i negatywny i teraz sama nie wiem :(

Ogólnie to ten test jakiś dziwny był. Ten pasek testowy był oddzielony od płytki jakby jakiś uszkodzony no nie wiem [emoji848]Zobacz załącznik 1156417
Może masz za wysoką prolaktynę? Nie powinno coś takiego dziać się bez ciąży, a nawet i w ciąży nie zawsze wycieka z piersi.

Dziewczyny jak chodzicie prywatnie na wizyty to recepty też dostajecie na 100% ? Mam przepisaną clexane i jej koszt to ok 130 zł. A są refundowane i kosztują ok 30 zł. Zastanawiam się jak to zrobić i czy lekarz który pracuje też w szpitalu może mi wystawić receptę refundowaną na to samo będąc u niego na wizycie prywatnej.

Ogólnie to mi lekarz powiedział, że dostanę heparyne też pełnopłatna, bo podobno mutacje same w sobie nawet te zakrzepowe nie są podstawą do refundacji. Ale wiem, że czasami lekarze wypisują na refundację chyba z dobrej woli.

14 cykl, 4dc i powiem Wam mam dobry humor, bo mam cel w tym miesiącu na zdiagnozowanie problemu💪 po takim czasie coś musi być nie tak, progesteron po owu idealny, przytulanki były na maksa, więc jakas przyczyna musi byc, w niedzielę mam nadzieję że uda mi się znaleźć labo które będzie czynne i zrobię te badania tarczycy i zobaczymy. Testów owu nie kupuje, ciążowy mam jeden👍🏻 sierpień na spokojnie🧘‍♀️ będzie co będzie, choć już od początku się nie nastawiam, bo myślę że coś z tą tarczyca wyjdzie i trzeba będzie to ogarnąć

Dziewczyny czy któraś z Was ma bądź miała tak , że leciała jej " siara " z sutkow ??
Na jutro termin @ myślałam że może to ciąża, bo ostatni raz tak miałam właśnie jak zaszłam w ciąży z córką , ale zrobiłam test i negatywny i teraz sama nie wiem :(

Ogólnie to ten test jakiś dziwny był. Ten pasek testowy był oddzielony od płytki jakby jakiś uszkodzony no nie wiem [emoji848]Zobacz załącznik 1156417
Ja tak zawsze mam przed@ już któraś ostatnio o to pytała ale nie pamiętam która dziewczyna to byla

reklama
@Marta97 inaczej, mi nie leci, tylko jak przed @ czasem scisnelam sutki to troszkę wyleciało, lekarz mi wtedy powiedział, żeby nie ściskać sutkow i że wszystko jest ok, ale ja to mialam kropelkę i nic więcej, już dawno nie ściskałam sutkow to niewiem w sumie czy dalej tak się robi, w każdym razie samo nie wylatuje

Do góry