reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Macie ubrane już drzewka ? :) . Moje 😁 sztuczne ale zawsze drzewko
IMG_20201211_125637.JPG

reklama
Dziewczyny ponieważ nie znam się absolutnie na tym jak wygląda zakładanie wątków tu takich większych to powiedzcie czy można założyć wątek staraczkowy i samemu regulować kto może w nim uczestniczyć? [emoji41]
Trzeba zaznaczyć, że prywatny. I później jest wiele opcji, zamknięty otwarty itd itd

A ja to bym chciała zobaczyć niekontrolującą się Here[emoji847][emoji28]
w sumie to ja też,nie ukrywam tego :D
Wierzcie mi, że nikt tego nie chce 😂 nawet ja 🤣

Dziewczyny ponieważ nie znam się absolutnie na tym jak wygląda zakładanie wątków tu takich większych to powiedzcie czy można założyć wątek staraczkowy i samemu regulować kto może w nim uczestniczyć? [emoji41]
Trzeba zaznaczyć, że prywatny. I później jest wiele opcji, zamknięty otwarty itd itd

Wierzcie mi, że nikt tego nie chce [emoji23] nawet ja [emoji1787]
Jakbyście zakładały prywatny to nie zostawiajcie mnie tu samej [emoji28]

reklama
Do góry