reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Trzeba zaznaczyć, że prywatny. I później jest wiele opcji, zamknięty otwarty itd itdDziewczyny ponieważ nie znam się absolutnie na tym jak wygląda zakładanie wątków tu takich większych to powiedzcie czy można założyć wątek staraczkowy i samemu regulować kto może w nim uczestniczyć? [emoji41]
A ja to bym chciała zobaczyć niekontrolującą się Here[emoji847][emoji28]
Wierzcie mi, że nikt tego nie chce nawet jaw sumie to ja też,nie ukrywam tego
E
Em82
Gość
Dziewczyny ponieważ nie znam się absolutnie na tym jak wygląda zakładanie wątków tu takich większych to powiedzcie czy można założyć wątek staraczkowy i samemu regulować kto może w nim uczestniczyć? [emoji41]
Jakbyście zakładały prywatny to nie zostawiajcie mnie tu samej [emoji28]Trzeba zaznaczyć, że prywatny. I później jest wiele opcji, zamknięty otwarty itd itd
Wierzcie mi, że nikt tego nie chce [emoji23] nawet ja [emoji1787]
93kora
ja chcę bo zawsze myślę,że zbyt agresywna jestem nawet ze słownictwem ale generalnie chodzi o to,że w kasze nie dam sobie dmuchać o nieWierzcie mi, że nikt tego nie chce nawet ja
HeraUnique
Ja dopiero w Wigilię taka tradycja po babciJa mam ubraną choinkę od tygodnia już
E
Em82
Gość
U nas też się tak ubiera [emoji6]Ja dopiero w Wigilię [emoji16] taka tradycja po babci [emoji2368]
Carry88
Moderator
Ja dopiero w Wigilię taka tradycja po babci
A ja uwielbiam mieć szybko ubraną, przystrojony dom i potem zaraz w styczniu wszystko sprzątam
93kora
ja też i jakoś mi milej z tą choinką jeszcze śnieg sztuczny muszę dokupić bo chyba nici ze śniegiem na świętaJa mam ubraną choinkę od tygodnia już
reklama
E
Em82
Gość
U mnie śniegu po kostki [emoji847]ja też i jakoś mi milej z tą choinką jeszcze śnieg sztuczny muszę dokupić bo chyba nici ze śniegiem na święta [emoji23]