reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja przeszłam dokładnie co Ty, zatrzymanie serca nastąpiło ok tygodnia po wyjściu z gabinetu, dowiedziałam się o tym 2 tygodnie później. Teraz też próbujemy i nic nie wychodzi nawet owulacja. Hera ma specyficzne podejście ale to pozwala jej na swój sposób radzenie sobie z trudną sytuacją. Nie dziwię się chciałabym też być w ciąży, w każdym objawie mogę wiedzieć ciążę (mimo braku seksu :D ). Nie można się nakręcać takimi rzeczami bo to tylko źle wpływa na pscyhę. Hera dosadnie odpowiada, zwala na ziemię ale nie ma w tym naprawdę nic złośliwego, żecie nauczyło by twardo stąpać. Zrób badanie i będzie jasne, i nawet jeśli wyjdzie ze jesteś w ciązy to uwierz, że to nie test owu potwierdził
Tak ja też zbyt emocjonalnie do tego podeszłam jak dzisiaj nie przyjdzie @ to robię jutro test bo mi się spóźnia 3 dzień więc wszystko się okaże 💋😁 Ale mam zły okres i ta myśl że mogłabym być niedługo mamą 🙈

reklama
Zrób jeszcze AMH, u mnie wszystko wychodzi idealnie, tylko nie pojawiają się pęcherzyki a jak się pokarze to bardzo mały. W piątek mam wizytę i się okaże czy znowu małe czy jakieś leczenia, ale w dużej mierze u mnie odpowiadania niskie AMH
U mnie przy wizycie pani doktor akurat była owulacja i pęcherzyk był idealny i z tego nici nie wiem co jest nie tak ale jak @ przyjdzie to sobie zrobię to badanie 😊

U mnie przy wizycie pani doktor akurat była owulacja i pęcherzyk był idealny i z tego nici nie wiem co jest nie tak ale jak @ przyjdzie to sobie zrobię to badanie 😊
Musisz pamiętać, że w każdym cyklu zdrowa para ma 30% szans na zapłodnienie🙃 także nie zawsze , pomimo wszelkich znaków na tak, się uda 😉

Musisz pamiętać, że w każdym cyklu zdrowa para ma 30% szans na zapłodnienie🙃 także nie zawsze , pomimo wszelkich znaków na tak, się uda 😉
Tak rozumiem cię i wybacz że tak napisałam , znalazłam sobie zajęcie żeby nie myśleć tak o tym ćwiczenia i siedzenie w kuchni i pieczenie gotowanie bo to uwielbiam 😁😊 mam świetny przepis na chlebek bananowy 😍

Dziewczyny ponieważ nie znam się absolutnie na tym jak wygląda zakładanie wątków tu takich większych to powiedzcie czy można założyć wątek staraczkowy i samemu regulować kto może w nim uczestniczyć? [emoji41]

reklama
Do góry