reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja przeszłam dokładnie co Ty, zatrzymanie serca nastąpiło ok tygodnia po wyjściu z gabinetu, dowiedziałam się o tym 2 tygodnie później. Teraz też próbujemy i nic nie wychodzi nawet owulacja. Hera ma specyficzne podejście ale to pozwala jej na swój sposób radzenie sobie z trudną sytuacją. Nie dziwię się chciałabym też być w ciąży, w każdym objawie mogę wiedzieć ciążę (mimo braku seksu :D ). Nie można się nakręcać takimi rzeczami bo to tylko źle wpływa na pscyhę. Hera dosadnie odpowiada, zwala na ziemię ale nie ma w tym naprawdę nic złośliwego, żecie nauczyło by twardo stąpać. Zrób badanie i będzie jasne, i nawet jeśli wyjdzie ze jesteś w ciązy to uwierz, że to nie test owu potwierdził
Tak ja też zbyt emocjonalnie do tego podeszłam jak dzisiaj nie przyjdzie @ to robię jutro test bo mi się spóźnia 3 dzień więc wszystko się okaże 💋😁 Ale mam zły okres i ta myśl że mogłabym być niedługo mamą 🙈

reklama
Zrób jeszcze AMH, u mnie wszystko wychodzi idealnie, tylko nie pojawiają się pęcherzyki a jak się pokarze to bardzo mały. W piątek mam wizytę i się okaże czy znowu małe czy jakieś leczenia, ale w dużej mierze u mnie odpowiadania niskie AMH
U mnie przy wizycie pani doktor akurat była owulacja i pęcherzyk był idealny i z tego nici nie wiem co jest nie tak ale jak @ przyjdzie to sobie zrobię to badanie 😊

U mnie przy wizycie pani doktor akurat była owulacja i pęcherzyk był idealny i z tego nici nie wiem co jest nie tak ale jak @ przyjdzie to sobie zrobię to badanie 😊
Musisz pamiętać, że w każdym cyklu zdrowa para ma 30% szans na zapłodnienie🙃 także nie zawsze , pomimo wszelkich znaków na tak, się uda 😉

Musisz pamiętać, że w każdym cyklu zdrowa para ma 30% szans na zapłodnienie🙃 także nie zawsze , pomimo wszelkich znaków na tak, się uda 😉
Tak rozumiem cię i wybacz że tak napisałam , znalazłam sobie zajęcie żeby nie myśleć tak o tym ćwiczenia i siedzenie w kuchni i pieczenie gotowanie bo to uwielbiam 😁😊 mam świetny przepis na chlebek bananowy 😍

Dziewczyny ponieważ nie znam się absolutnie na tym jak wygląda zakładanie wątków tu takich większych to powiedzcie czy można założyć wątek staraczkowy i samemu regulować kto może w nim uczestniczyć? [emoji41]

reklama
Do góry