reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tak, a ja jeszcze słysze ze mam nie robic tych testów owu tylko "szaleć"z mężem jak nas najdzie ochota...
tak 😂 ja mam ochotę tylko w czasie @ i chwile po niej. A w owulacje jak na złość libido bliskie zera, więc jakbyśmy się starali kiedy mamy ochotę to nawet i za sto lat byśmy w ciąże nie zaszli

widzę, że jesteśmy na podobnym etapie 😓 jestem już zmęczona, wszyscy do około zachodzą od razu, tylko my nie i nie mamy pojęcia dlaczego. A jak jeszcze raz od kogoś usłyszę, że musimy odpuścić to chyba eksploduje. Nie da się, ta myśl
Oj tak.. wyluzuj.. nie myśl o tym.. jesteście młodzi.. oboje z mężem mamy 27lat. Nie da się.. uważam ze skoro nie udało się przez tyle miesięcy to znak ze jest jakiś problem.. wole wiedzieć wcześniej i działać niż czekać na cud..

Oj tak.. wyluzuj.. nie myśl o tym.. jesteście młodzi.. oboje z mężem mamy 27lat. Nie da się.. uważam ze skoro nie udało się przez tyle miesięcy to znak ze jest jakiś problem.. wole wiedzieć wcześniej i działać niż czekać na cud..
Widzisz ja mam wszystkie badania za sobą prócz drożności, i mój M również. I wszystko jest ok 🤷‍♀️ Także nie czekam na cud 🙃

Nie, narazie nie. Do kwietnia dajemy sobie czas normalnie. W kwietniu położę się na oddział do mojej ginekolog na bardzo dokładne badania i wtedy będziemy podejmować decyzje co dalej 🤷‍♀️
Cierpliwość zdecydowanie u Ciebie wygrywa. Powiem wam ze ja od zawsze gdzieś z tylu głowy miałam myśli ze zajście w ciąże nie jest takie proste jak mogłoby się wydawać.. goniłem koleżanki starsze ze maja się brać bo później może być problem.. a teraz się okazało ze koleżanka 11 lat starsza zaszła za pierwszym razem i jej córeczka zaraz skończy rok.. a ja zaraz będzie rok jak się staram i dalej nic... 😤😞

Cierpliwość zdecydowanie u Ciebie wygrywa. Powiem wam ze ja od zawsze gdzieś z tylu głowy miałam myśli ze zajście w ciąże nie jest takie proste jak mogłoby się wydawać.. goniłem koleżanki starsze ze maja się brać bo później może być problem.. a teraz się okazało ze koleżanka 11 lat starsza zaszła za pierwszym razem i jej córeczka zaraz skończy rok.. a ja zaraz będzie rok jak się staram i dalej nic... 😤😞
Miałam 3 różnych ginekologów i ta ostatnia jest super. Dzięki niej mam taką cierpliwość. Zawsze mogę wysłać do niej eske i w ogóle. W stałym kontakcie jesteśmy 😉

reklama
Do góry