reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Chciałam tez powiedzieć ze mam objawy tego co widać na teście. Badam sobie szyjkę i zauważyłam, ze jest bardzo nisko i zamknięta ale ściany pochwy są mięciutkie jak poduszki, nie da się włożyć palca praktycznie - tak mięciutko jest w srodku. Mam jasna karnację a od niedzieli moje sutki z rozowiutkich zrobiły się fioletowe jak śliwki prawie 🙈 to samo z wargami sromowymi, bardzo się zrobiły ciemne. Mdłości z rana to wiadomo ale dziwny objaw to to, ze cały czas mam usta pełne śliny. Nie nadążam połykać 😳 No i lekkie bóle brzucha od samej owu praktycznie. Piersi tez bolą ale nie bardziej niż na pms tyle ze zamiast się robić twardsze to są bardzo miękkie i duże.
No, a teraz żeby się tylko utrzymało 🙏🏻 Bo wiem, ze różnie może być. Mam dwójkę dzieci a byłam w ciąży 5 razy :( ... to jest szósty...

Chciałam tez powiedzieć ze mam objawy tego co widać na teście. Badam sobie szyjkę i zauważyłam, ze jest bardzo nisko i zamknięta ale ściany pochwy są mięciutkie jak poduszki, nie da się włożyć palca praktycznie - tak mięciutko jest w srodku. Mam jasna karnację a od niedzieli moje sutki z rozowiutkich zrobiły się fioletowe jak śliwki prawie 🙈 to samo z wargami sromowymi, bardzo się zrobiły ciemne. Mdłości z rana to wiadomo ale dziwny objaw to to, ze cały czas mam usta pełne śliny. Nie nadążam połykać 😳 No i lekkie bóle brzucha od samej owu praktycznie. Piersi tez bolą ale nie bardziej niż na pms tyle ze zamiast się robić twardsze to są bardzo miękkie i duże.
No, a teraz żeby się tylko utrzymało 🙏🏻 Bo wiem, ze różnie może być. Mam dwójkę dzieci a byłam w ciąży 5 razy :( ... to jest szósty...
trzymam kciuki za ciebie, ślinotog to jeden z dziwniejszych objawów ciąży moja siostra miała cala ciążę gromadziła jej się ślina a na sama myśl że ma tyle przełknąć powodowała wymioty i ciągle i wszędzie pluła 😂 wyglądało to zabawnie, ale było okropne dla niej.

Ja wkładam sobie luteine. No to właśnie tam praktycznie nie ma miejsca. Mieciutko jest ale bardzo ciasno 😂

trzymam kciuki za ciebie, ślinotog to jeden z dziwniejszych objawów ciąży moja siostra miała cala ciążę gromadziła jej się ślina a na sama myśl że ma tyle przełknąć powodowała wymioty i ciągle i wszędzie pluła 😂 wyglądało to zabawnie, ale było okropne dla niej.
Tylko mi nie mow ze tak będzie do porodu 😱ja tez właśnie mam problem żeby to połknąć i dyskretnie wypluwam ale to dla mnie nowość. Nie miałam tak wcześniej...

Dzień dobry dziewczyny :)
U mnie 11 dni po zastrzyku i krechy ciemnieją! W sumie byłam pewna ze to to... dziś udało mi się zrobić test z porannego moczu. Czułość 50 wiec to nie będą krechy jak na 10 ale chyba mogę po cichu mieć nadzieje :)

Gratuluje [emoji3590][emoji3590][emoji3590] obyś szczęśliwie i spokojnie donosiła te ciąże [emoji110] trzymam kciuki! [emoji8][emoji3590]

reklama
No właśnie, tak ciasno i mięciutko ^^ mąż ma ochotę na seksy ale jak się nie zmieści? :D
Ja po wizycie w 8tyg z synem miałam zakaz seksu, nie mogłam oglądać filmów gdzie był seks bo miałam później erotyczne sny i orgazmy nie takie mocne jak normalnie, ale były, śnili mi się aktorzy jak jakiejś nastolatce, czułam się winna bo mam ta niewydolność szyjki jeju co hormony z nami robią 🤦‍♀️

Do góry