Rozumiem, że wszystkie te badania masz już za sobą. Mogłabyś napisać jakie badanie w którym dc? Pomijając progesteron bo to to wiem. A ktoś wie ile czasu trzeba na "naprawę" tego ciałka?Ja bym się uparła na ten monitoring i koniec. Powiedzieć, że podejrzewasz cykle bezowulacyjne. A badania podstawowe to progesteron, estradiol, testosteron, Lh, FSH razem z f3 i f4, prolaktyna
reklama
Ja mam takie jak ty i potwierdzone owulacje więc tym bym się nie sugerowała.
Tak, wiem, że nie należy brać tych testów do sercaAle u Ciebie te testy nie wyglądają źle. Może akurat u Ciebie takie pozytywy wychodzą.
HeraUnique
Fanka BB :)
Żeby tylko raz proszę Link do: Badania i normy: W jakiej fazie cyklu owulacyjnego wykonać badania hormonalne?Rozumiem, że wszystkie te badania masz już za sobą. Mogłabyś napisać jakie badanie w którym dc? Pomijając progesteron bo to to wiem. A ktoś wie ile czasu trzeba na "naprawę" tego ciałka?
Dziękuję
zaakrecona93
Zaciekawiona BB
Mi się wydaje, że jeszcze negatywny ale mało brakujeDziewczyny, czy ten test owulacyjny na dole jest pozytywny? To 15 dc. Kiedy działać? Mogę dziś, jutro i w sobotę?
marysia1205
Fanka BB :)
U mnie taki wynik testów ma właśnie 13 tygodni i rośnie w brzuchu więc działajDziewczyny, czy ten test owulacyjny na dole jest pozytywny? To 15 dc. Kiedy działać? Mogę dziś, jutro i w sobotę?
Dziewczyny, a propos temperatury, to wstawiam wykres z obecnego cyklu. Był wyraźny skok, we wcześniejszym był słaby bardzo. Po tym jak temperatura wskoczyła na 37 już wiedziałam że się udało. Może komuś się przyda to do obserwacji.
reklama