reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

U mnie owu była w terminie więc zdziwiłam się że okres przyszedł 3 dni wcześniej [emoji85][emoji2370]
Moja też się rozjeżdża czasami. Ale mój gin mówi, że póki nie schodzi poniżej 20 to nie ma co się martwić [emoji6] najczęściej skraca mi się jak owu mocno się przesunie [emoji854]

Nie wszystkie są takie kolorowe [emoji6] ten równy to mój ostatni, sądzę że to zasługa borowiny [emoji6]

reklama
Ja tu nie widzę skoku o 0,3 stopnia 🤷‍♀️ nawet jak wyrwę kilka temperatur, to nie ma skoku o 0,3. Temp powinna skoczyć na minimum 36,50 bo skok musi być chociaż to 0,2 no ale zaznaczyła apka skok. Może nie jest duży ale jest. Badałaś proga kiedyś? I inne hormony? Co do alko to wszystko zależy od kobiety. Na mnie nie działa, na inne tak, innym spada innym rośnie. Wstawię Ci moje 2 przykładowe cykle
O 0.03, sorki. Zaznaczyło być może dlatego, że zaznaczony jest test owulacyjny dodatni. Proga chciałam w poprzednim cyklu, czekałam 2,5 tyg na wyniki a suma sumarum okazało się, że moja próbka rozmroziła się w transporcie. Teraz mam pójść wtedy kiedy będę mogła i mają pobrać bez kolejki. Innych badań nie robiłam

O 0.03, sorki. Zaznaczyło być może dlatego, że zaznaczony jest test owulacyjny dodatni. Proga chciałam w poprzednim cyklu, czekałam 2,5 tyg na wyniki a suma sumarum okazało się, że moja próbka rozmroziła się w transporcie. Teraz mam pójść wtedy kiedy będę mogła i mają pobrać bez kolejki. Innych badań nie robiłam
No to możliwe, że nie miałaś jeszcze owu. Bo skok musi być o 0,2 MINIMUM 🙃🙃 np z 36,4 na 36,6 😉

Moja też się rozjeżdża czasami. Ale mój gin mówi, że póki nie schodzi poniżej 20 to nie ma co się martwić [emoji6] najczęściej skraca mi się jak owu mocno się przesunie [emoji854]

Nie wszystkie są takie kolorowe [emoji6] ten równy to mój ostatni, sądzę że to zasługa borowiny [emoji6]

Nie swiruj bo tu widze pieknie dwie fazy :) studenci mogliby sie uczyc na Twoich wykresach :D

@Magd.a a test owulacyjny wyszedł pozytywny. W poprzednim cyklu też słaby wykres był. W dniu owulacji 36,40 a skok 36,47. Kończę z tą temperatura 😤😡

reklama
No to możliwe, że nie miałaś jeszcze owu. Bo skok musi być o 0,2 MINIMUM 🙃🙃 np z 36,4 na 36,6 😉
Test owu wyszedł pozytywny 06.12 a na drugi i dzień już blada kreska. Problem pewnie w czymś tkwi. Wykres z poprzedniego cyklu. Też nie było skoku

Załączniki

• Screenshot_20201209_191316.jpg
    Screenshot_20201209_191316.jpg
    120,6 KB · Wyświetleń: 67
Do góry