reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

U mnie owu była w terminie więc zdziwiłam się że okres przyszedł 3 dni wcześniej [emoji85][emoji2370]
Moja też się rozjeżdża czasami. Ale mój gin mówi, że póki nie schodzi poniżej 20 to nie ma co się martwić [emoji6] najczęściej skraca mi się jak owu mocno się przesunie [emoji854]

Nie wszystkie są takie kolorowe [emoji6] ten równy to mój ostatni, sądzę że to zasługa borowiny [emoji6]

reklama
Ja tu nie widzę skoku o 0,3 stopnia 🤷‍♀️ nawet jak wyrwę kilka temperatur, to nie ma skoku o 0,3. Temp powinna skoczyć na minimum 36,50 bo skok musi być chociaż to 0,2 no ale zaznaczyła apka skok. Może nie jest duży ale jest. Badałaś proga kiedyś? I inne hormony? Co do alko to wszystko zależy od kobiety. Na mnie nie działa, na inne tak, innym spada innym rośnie. Wstawię Ci moje 2 przykładowe cykle
O 0.03, sorki. Zaznaczyło być może dlatego, że zaznaczony jest test owulacyjny dodatni. Proga chciałam w poprzednim cyklu, czekałam 2,5 tyg na wyniki a suma sumarum okazało się, że moja próbka rozmroziła się w transporcie. Teraz mam pójść wtedy kiedy będę mogła i mają pobrać bez kolejki. Innych badań nie robiłam

O 0.03, sorki. Zaznaczyło być może dlatego, że zaznaczony jest test owulacyjny dodatni. Proga chciałam w poprzednim cyklu, czekałam 2,5 tyg na wyniki a suma sumarum okazało się, że moja próbka rozmroziła się w transporcie. Teraz mam pójść wtedy kiedy będę mogła i mają pobrać bez kolejki. Innych badań nie robiłam
No to możliwe, że nie miałaś jeszcze owu. Bo skok musi być o 0,2 MINIMUM 🙃🙃 np z 36,4 na 36,6 😉

Moja też się rozjeżdża czasami. Ale mój gin mówi, że póki nie schodzi poniżej 20 to nie ma co się martwić [emoji6] najczęściej skraca mi się jak owu mocno się przesunie [emoji854]

Nie wszystkie są takie kolorowe [emoji6] ten równy to mój ostatni, sądzę że to zasługa borowiny [emoji6]

Nie swiruj bo tu widze pieknie dwie fazy :) studenci mogliby sie uczyc na Twoich wykresach :D

@Magd.a a test owulacyjny wyszedł pozytywny. W poprzednim cyklu też słaby wykres był. W dniu owulacji 36,40 a skok 36,47. Kończę z tą temperatura 😤😡

reklama
No to możliwe, że nie miałaś jeszcze owu. Bo skok musi być o 0,2 MINIMUM 🙃🙃 np z 36,4 na 36,6 😉
Test owu wyszedł pozytywny 06.12 a na drugi i dzień już blada kreska. Problem pewnie w czymś tkwi. Wykres z poprzedniego cyklu. Też nie było skoku

Załączniki

• Screenshot_20201209_191316.jpg
    Screenshot_20201209_191316.jpg
    120,6 KB · Wyświetleń: 62
Do góry