reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Nauczyłam się też nie stopniować problemów bo dla jedynch tragedią jest to co dla innych tylko problemem, ściskam cię też mocno "okruszek" na pewno już w drodze do Ciebie [emoji6]

@Rosiee
właśnie to co napisałaś powyżej, nauczyło mnie żeby nie stopniować problemów ludzkich, "przecież to tylko 6tyd był" "inni mają gorzej" a z skąd do cholery, ktoś a szczególnie ludzie, którzy nigdy tego nie przeszli wiedzą jak mam ja, a tak na marginesie najwięcej od własnej siostry takich tekstów słyszałam, kochamy się bardzo, ale ona nieumiejętnie probowała mnie pocieszać

Ja jedynie się dziele takimi rzeczami z przyjaciółka. I ona wspiera i pociesza i stara się zrozumieć. Ale o ostatniej tylko my wiedzieliśmy z mężem bo już miałam dosyć po prostu.

reklama
Gratulacje!! [emoji3590] Ja chyba tez podobnie jak Ty :)
Dziś wieczorem zrobiłam test i wyszła od razu widoczna kreska. Brałam zastrzyk z hCG 30 listopada z rana wiec na pewno nie powinna kreska być aż taka wyraźna (test o czułości 50) a zrobiłam bo... mam mdłości od niedzieli. Zwłaszcza jak jadę samochodem. Jeżeli kreska będzie ciemniala to znaczy ze na prawdę się udało, jeżeli zblednie to pewnie biochemiczna... może bedzie prezent na swieta... aż się boje cieszyć!
aha mam ogromne sutki, takie ciemne i wielkie się zrobiły... i piersi tak dziwnie bolą. Oj będzie płacz jak się okaże ze to znów resztki zastrzyku ;)

Oby to bylo to ! [emoji1695][emoji1695]

@Rosiee doskonale cie rozumiem, myślałaś o akupunkturze tu w uk dużo ich jest, ja osobiście z.mezem byłam, ale zajęli się tylko mną, akupunktura, na wyciszenie bo ponoć nerwus jestem, wbijała mi tez igłę w czubek głowy bo to podobno miejsce odpowiadające za szyjkę, zioła na pierwszą fazę i na drugą fazę cyklu, a i jeszcze herbatę z imbiru kazała mi pić bo ponoć muszę się rozgrzewać, fajna babka była nawet w moje zapisy temperatur patrzyła mowiła że dużo to jej mowi, zaglądała w oczy i język no i kawę kazała odstawić, nie.musze ci mówić z jakim skutkiem zakończyła się nasz współpraca 😊

@Rosiee doskonale cie rozumiem, myślałaś o akupunkturze tu w uk dużo ich jest, ja osobiście z.mezem byłam, ale zajęli się tylko mną, akupunktura, na wyciszenie bo ponoć nerwus jestem, wbijała mi tez igłę w czubek głowy bo to podobno miejsce odpowiadające za szyjkę, zioła na pierwszą fazę i na drugą fazę cyklu, a i jeszcze herbatę z imbiru kazała mi pić bo ponoć muszę się rozgrzewać, fajna babka była nawet w moje zapisy temperatur patrzyła mowiła że dużo to jej mowi, zaglądała w oczy i język no i kawę kazała odstawić, nie.musze ci mówić z jakim skutkiem zakończyła się nasz współpraca [emoji4]

Nie myślałam o tym jeszcze. Na razie popadam w skrajności i robię wszystko inne co mogę co miesiąc coś dodaje [emoji23]

A ja cały dzień próbuje zamówić jakas mace jak rano zobaczyłam że są różne stężenia tak teraz okazuje się że jest żółta, czerwona, czarna, fioletowa ma być z Peru nie z chin zwariuję, ponoć trochę się różnią ale nie mogę doczytać czym.

Jejku już wiem czerwona maca, nareszcie 😁 piszą że czerwona mace mogą brać tez osoby z problemami z tarczycą, a dziewczyny pisały że nie mogą, masło maślane ta nie można a ta tak.

reklama
Do góry