reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dzień dobre, wierzę w te dobre fluidy z Połczyna i liczę, że pomogą 😁

Fakt faktem aktywność może czasem zaburzać cykl, nie zawsze ale czasem tak. Jeśli chcesz do tego wrócić to na pewno nie polecam zaczynać od razu z grubej rury, tylko bardzo stopniowo i powoli tą aktywność wdrażać i też utrzymywać ją na umiarkowanym poziomie. Pewnie to wiesz ale warto też wtedy spożywać trochę więcej kalorii, żeby nie doszło do niedoborów i osłabienia organizmu. No chyba, że chcesz schudnąć to inna kwestia 🙃

Ja dzisiaj jestem tylko kilka godzin w pracy i śmigam na monitoring, zobaczymy czy wszystko poszło zgodnie z planem i w ubiegłym tygodniu Pregnyl zadziałał, liczę na piękne ciałko żółte 😇

Miłego dnia moje Panie 💕
Noo ja tak z grubej rury się załatwiłam i cykl pyyyk 60dni🤷‍♀️ także nie polecam🤣

Cześć dziewczyny, to już nasz 3 cykl starań prawdopodobnie bezoowocny. Przyczyną jest PCOS. Usg w 13dc brak pęcherzyka dominujacego, w 21 dc progesteron 0,86. Usg w 27 dc pęcherzyki dalej takie same i ginekolog stwierdził że prawdopodobnie tej owulacji nie było 😔
Dziś 28 dc w oczekiwaniu na @, następny cykl monitorowany

Ja już w środę idę na monit bo jestem w dniach płodnych teoretycznie 🙈
Dobrej nocy i pięknych kresek rano 😘

Hehe jeszcze był test z sodą oczyszczona co się sika i jak jest piana to ciąża 🙈 nie żebym to robiła ale przy moich 24 cyklach starań o pierwsze dziecko dużo internetów czytałam 🤣
Domyślam się że głupie pomysły przychodzą do głowy żeby sprawdzić 🤣

Pozytywny test owulacyjny przed terminem okresu może zwiastować zwyczajnie okres. Gdzieś czytałam, że przed okresem poziom LH się podnosi i stąd może być pozytyw. ;)
Jakie badania robiłaś? Ja też jestem po poronieniu.
Zobaczymy co pokaże dzisiejszy lub jutrzejszy dzień 🙈 ja robiłam pakiet hormonalny nie robiłam nie wiadomo jeszcze jakiś badań bo bym się nakręcała 🙈 tsh,FSH, Lh,estradiol,prolaktyna,dhea s04, testosteron , glukoza i kwas foliowy 😊 taki miałam pakiet tylko dokupiłam sobie dwa ostatnie tak dla siebie :)

Ja wracam jak bumerang z tematem testów owu [emoji28] jak bardzo można im ufać?
Dziś zaczyna mi się już zmieniać śluz i powoli nie jest całkiem wodnistu i na papierze widać już takie nitki jak białko. Dziś spadek temperatury o 0,3 a testy jak zwykle nic... Koło 14 zrobię następny żeby zachować duży odstęp od ewentualnego jedzenia i picia, ale zastanawiam się czy jest szansa na owu mimo, że testu twierdzą inaczej?

Zobaczymy co pokaże dzisiejszy lub jutrzejszy dzień 🙈 ja robiłam pakiet hormonalny nie robiłam nie wiadomo jeszcze jakiś badań bo bym się nakręcała 🙈 tsh,FSH, Lh,estradiol,prolaktyna,dhea s04, testosteron , glukoza i kwas foliowy 😊 taki miałam pakiet tylko dokupiłam sobie dwa ostatnie tak dla siebie :)

No pewnie najlepiej zrobić po prostu test ciążowy i będzie jasne :) powodzenia!

Pasta mnie nie przekonała 😂 ale znalazłam perelke. Chyba z cukru zrobie. Ocet też chyba mam 😂
Jak tam próbowałaś cukrowego testu ciążowego 🤣🤣😜

reklama
Do góry