kara86
Fanka BB :)
o matko co z tymi cyklami jesienno zimowymiNo i nadzieja zabrała dobre przeczucia do baru @ postanowiła przyjść 4 dni wcześniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko co z tymi cyklami jesienno zimowymiNo i nadzieja zabrała dobre przeczucia do baru @ postanowiła przyjść 4 dni wcześniej
Noo ja tak z grubej rury się załatwiłam i cykl pyyyk 60dni także nie polecamDzień dobre, wierzę w te dobre fluidy z Połczyna i liczę, że pomogą
Fakt faktem aktywność może czasem zaburzać cykl, nie zawsze ale czasem tak. Jeśli chcesz do tego wrócić to na pewno nie polecam zaczynać od razu z grubej rury, tylko bardzo stopniowo i powoli tą aktywność wdrażać i też utrzymywać ją na umiarkowanym poziomie. Pewnie to wiesz ale warto też wtedy spożywać trochę więcej kalorii, żeby nie doszło do niedoborów i osłabienia organizmu. No chyba, że chcesz schudnąć to inna kwestia
Ja dzisiaj jestem tylko kilka godzin w pracy i śmigam na monitoring, zobaczymy czy wszystko poszło zgodnie z planem i w ubiegłym tygodniu Pregnyl zadziałał, liczę na piękne ciałko żółte
Miłego dnia moje Panie
Domyślam się że głupie pomysły przychodzą do głowy żeby sprawdzićJa już w środę idę na monit bo jestem w dniach płodnych teoretycznie
Dobrej nocy i pięknych kresek rano
Hehe jeszcze był test z sodą oczyszczona co się sika i jak jest piana to ciąża nie żebym to robiła ale przy moich 24 cyklach starań o pierwsze dziecko dużo internetów czytałam
Zobaczymy co pokaże dzisiejszy lub jutrzejszy dzień ja robiłam pakiet hormonalny nie robiłam nie wiadomo jeszcze jakiś badań bo bym się nakręcała tsh,FSH, Lh,estradiol,prolaktyna,dhea s04, testosteron , glukoza i kwas foliowy taki miałam pakiet tylko dokupiłam sobie dwa ostatnie tak dla siebiePozytywny test owulacyjny przed terminem okresu może zwiastować zwyczajnie okres. Gdzieś czytałam, że przed okresem poziom LH się podnosi i stąd może być pozytyw.
Jakie badania robiłaś? Ja też jestem po poronieniu.
Zobaczymy co pokaże dzisiejszy lub jutrzejszy dzień ja robiłam pakiet hormonalny nie robiłam nie wiadomo jeszcze jakiś badań bo bym się nakręcała tsh,FSH, Lh,estradiol,prolaktyna,dhea s04, testosteron , glukoza i kwas foliowy taki miałam pakiet tylko dokupiłam sobie dwa ostatnie tak dla siebie
Jak tam próbowałaś cukrowego testu ciążowegoPasta mnie nie przekonała ale znalazłam perelke. Chyba z cukru zrobie. Ocet też chyba mam
Domowe testy ciążowe są bardzo skuteczne. Zobacz, jak łatwo wykonać taki test.
Webniusy to zbiór najważniejszych wiadomości i historii z całego świata.www.webniusy.com
Tak tylko już w domu nie miałam i coś mnie podkusiło i zrobiłam owulacyjnyNo pewnie najlepiej zrobić po prostu test ciążowy i będzie jasne powodzenia!
GratulujęDziewczyny nie mogłam wytrzymać do jutra i uległam czy Wy też to widzicie boje się że to fabryczna bo to testy z allegro