reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczyny :) Dziś 21 dzień cyklu, czas oczekiwania na testowanie jest okropny. W 14 dniu cyklu miałam pozytywny test owulacyjny i nie wiem co mnie dziś podkusiło ale został mi ostatni test i go zrobiłam i dziwnie bo wyszedł pozytywny co o tym sądzicie ?
Mi przed @ wychodzą pozytywne lh a ciąży z tego nie bylo, więc nie ma sensu robienia w dalszym ciągu testów lh, warto mierzyć temp, wtedy wiesz kiedy owu wystąpiła a później zrobić proga po owu

reklama
Mi testy owu wychodziły pozytywne 9 dni od pierwszego [emoji2368]
Ja mam zawsze pozytyw 1-2 dni a później już prawie wogole kreski nie widać i się zastanawiałam czy wogole u mnie ta owu jest, bo dziewczyny właśnie piszą, że przez kilka dni mają pozytywne testy owu, ale dwa razy byłam na progu, raz chyba w sierpniu miałam 23 i teraz w piątek 6dpo miałam 25, no i tempka zawsze ładnie pokazuje skok

Załączniki

• IMG_20201121_223425.jpg
    IMG_20201121_223425.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_20201204_171429.jpg
    IMG_20201204_171429.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 71
My dziś z moim romantycznie z okazji Mikołajek idziemy do McDonalda na Drwala [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A później planujemy robić dzieci [emoji41]
😁😁 to życzę owocnych chwil 🙃 a ja Maka wczoraj jadłam tzn zamówiliśmy sle mnie zab zaczął boleć i nie zjadłam w ostateczności 😂

Ja mam zawsze pozytyw 1-2 dni a później już prawie wogole kreski nie widać i się zastanawiałam czy wogole u mnie ta owu jest, bo dziewczyny właśnie piszą, że przez kilka dni mają pozytywne testy owu, ale dwa razy byłam na progu, raz chyba w sierpniu miałam 23 i teraz w piątek 6dpo miałam 25, no i tempka zawsze ładnie pokazuje skok

U mnie po owulacji też nie ma pozytywu na teście, a owulacja jest także to jest ok.

O nie, najgorzej! Ja już w zeszłym tygodniu zostawiłam 5 stów u dentysty [emoji85] a póki co chłop jeszcze z pracy nie wyszedł chociaż już powinien być w domu... Więc istnieje ryzyko, że i mnie mak ominie [emoji1787]
[emoji16][emoji16] to życzę owocnych chwil [emoji854] a ja Maka wczoraj jadłam tzn zamówiliśmy sle mnie zab zaczął boleć i nie zjadłam w ostateczności [emoji23]

Dziewczyny mam masakrę chyba prawa nerka. Bola mnie plecy po prawej stronie. Mam od 3 dni wysoka gorączke. Jutro dzwonię do lekarza.
Od tygodnia mnie pobolewało z prawej strony ale myślałam że to przez pracę, bo dużo chodzę..
Dziś pobolewa mnie prawy jajnik..
Wstać z łóżka nie mogę...

Ogólnie mam dziwne przelewanie, wędrowanie w podbrzuszu.
Leżę w łóżku i płakać mi się chce.
Dziś 8dpo, za 2 dni zrobię beta może w 10dpo coś pokaże

Hej dziewczyny to tak w mikołajkowy poranek już pewny na 100% mój test :) w końcu, po tylu miesiącach się udało!! :D
W tym miesiącu zrobiłam niektóre rzeczy inaczej, nie wiem czy to tego zasługa, ale podzielę się z Wami :) Mąż brał (2mce) Mace, ja od owulki brałam monokoncentrat z ananasa (2x2tab) plus nogi w górze z 20 minut po :)
Wszystkie te rady znalazłam tu na forum i jestem Wam bardzo bardzo wdzięczna!! Jesteście wspaniałe i życzę Wam żebyście jak najszybciej zobaczyły dwie piękne kreseczki :***
❤️Cudownie❤️
GRATULACJE

Hej dziewczyny to tak w mikołajkowy poranek już pewny na 100% mój test :) w końcu, po tylu miesiącach się udało!! :D
W tym miesiącu zrobiłam niektóre rzeczy inaczej, nie wiem czy to tego zasługa, ale podzielę się z Wami :) Mąż brał (2mce) Mace, ja od owulki brałam monokoncentrat z ananasa (2x2tab) plus nogi w górze z 20 minut po :)
Wszystkie te rady znalazłam tu na forum i jestem Wam bardzo bardzo wdzięczna!! Jesteście wspaniałe i życzę Wam żebyście jak najszybciej zobaczyły dwie piękne kreseczki :***
Gratuluję przegrania w konkursie :D Teraz ważne by wszystko zakończyło się pomyślnie

reklama
@MinnieMaja gratulacje! ♥️♥️
@Mecenasowa27 a ja idę Twoim śladem... Powinnam mieć @ 8, miałam nadzieję, że nie dostanę oczywiście. Ale dziś rano jak wstałam to miałam plamkę z krwi na wkładce, potem bardzo jasny różowy śluz i niedawno mały czerwony skrzep. Teraz zaczynam brudzić lekko na brązowo... Czyli najpóźniej jutro @ się rozkręci... Nie będzie prezentu na święta. :(
Pierwszy raz miałam skrzep z krwi, jak jeszcze krew w ogóle ze mnie nie leci. 🤔 Mam nadzieję, że to nie zły znak? Nigdy nie miałam żadnej torbieli, polipów, mięśniaków czy coś takiego... Mam nadzieję, że taki skrzep o niczym nie świadczy. :)
Też dołączę w takim razie do staraczek w 2021.

Do góry