reklama
To jest po prostu prywatna pracownia, mój mąż też zawoził próbkę do prywatnego domu. Także się nie martwHey dziewczyny mam pytanie bo jestem zdezorientowana, od półtora roku staramy się o dziecko ale nic z tego nie wychodziło więc zaczęłam od wizyty u ginekologa oprócz badań zalecił mi także badanie nasienia no i ginekolog podała mi numer telefonu gdzie mogę się zgłosić żeby takie badanie mąż zrobił. Zadzwoniłam, umówiłam się i dziś jechaliśmy z próbką do miejsca docelowego ale no właśnie okazało się że to prywatne mieszkanie w bloku i ja nie mam pojęcia co o tym myśleć. Starsza kobieta wzięła nasienie zrobiła z nami krótki wywiad wzięła kasę i kazała przyjechać w przyszłym tygodniu po wyniki. Czy ktoś miał podobną sytuację? Czy może wgl takie coś funkcjonować? Nie mam pojęcia co myśleć.
Liwia92
Aktywna w BB
Dzień dobry
Niestety ja nigdy niespotkalam sie z taka sytuacja, moj mąż kiedyś dawno temu bo 2012 mial badanie nasienia, ale w klinice niepłodności, może ta pani kolekcjonuje tylko i oddaje do laboratorium, albo jakieś domowe laboratorium ma, dziwne, a nie zapytaliście o nic jak to funkcjonuje? Pewnie w szoku was zatkało?
Dziękuję za odpowiedź! Faktycznie zatkało nawet nie potrafiliśmy spójnie odpowiedzieć na pytania typu ile się staramy albo ile mieliśmy abstynencji seksualnej
Liwia92
Aktywna w BB
Jejku bardzo Ci dziękuję! Aż mi ulżyło takie stresujące badanie dla nas dwóch a tu jeszcze takie zaskoczenie i człowiek wariujeTo jest po prostu prywatna pracownia, mój mąż też zawoził próbkę do prywatnego domu. Także się nie martw
Katalinazed
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Dziś 21 dzień cyklu, czas oczekiwania na testowanie jest okropny. W 14 dniu cyklu miałam pozytywny test owulacyjny i nie wiem co mnie dziś podkusiło ale został mi ostatni test i go zrobiłam i dziwnie bo wyszedł pozytywny co o tym sądzicie ?
Katalinazed
93kora
Gratuluję ❤ 9 miesięcy nudy !!Hej dziewczyny to tak w mikołajkowy poranek już pewny na 100% mój test w końcu, po tylu miesiącach się udało!!
W tym miesiącu zrobiłam niektóre rzeczy inaczej, nie wiem czy to tego zasługa, ale podzielę się z Wami Mąż brał (2mce) Mace, ja od owulki brałam monokoncentrat z ananasa (2x2tab) plus nogi w górze z 20 minut po
Wszystkie te rady znalazłam tu na forum i jestem Wam bardzo bardzo wdzięczna!! Jesteście wspaniałe i życzę Wam żebyście jak najszybciej zobaczyły dwie piękne kreseczki :***
Cześć Panie . Mikołaj był dzisiaj ? Miłego dnia
93kora
testów LH nie powinno się robić po pierwszym pozytywie właśnie po to,żeby takie cyrki nie wychodziły -Jak miałaś potwierdzoną owulację zresztą stężenie LH jeszcze się utrzyma a jak nie miałaś owulacji to Ci się przesunęłaTo z dzisiaj.
My dziś z moim romantycznie z okazji Mikołajek idziemy do McDonalda na Drwala [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A później planujemy robić dzieci [emoji41]
A później planujemy robić dzieci [emoji41]
Gratuluję [emoji173] 9 miesięcy nudy [emoji846][emoji846][emoji846] !!
Cześć Panie [emoji3059] . Mikołaj był dzisiaj ? Miłego dnia [emoji76]
reklama
Mi testy owu wychodziły pozytywne 9 dni od pierwszego [emoji2368]To z dzisiaj.