kara86
Fanka BB :)
Dzień dobryHey dziewczyny mam pytanie bo jestem zdezorientowana, od półtora roku staramy się o dziecko ale nic z tego nie wychodziło więc zaczęłam od wizyty u ginekologa oprócz badań zalecił mi także badanie nasienia no i ginekolog podała mi numer telefonu gdzie mogę się zgłosić żeby takie badanie mąż zrobił. Zadzwoniłam, umówiłam się i dziś jechaliśmy z próbką do miejsca docelowego ale no właśnie okazało się że to prywatne mieszkanie w bloku i ja nie mam pojęcia co o tym myśleć. Starsza kobieta wzięła nasienie zrobiła z nami krótki wywiad wzięła kasę i kazała przyjechać w przyszłym tygodniu po wyniki. Czy ktoś miał podobną sytuację? Czy może wgl takie coś funkcjonować? Nie mam pojęcia co myśleć.
Niestety ja nigdy niespotkalam sie z taka sytuacja, moj mąż kiedyś dawno temu bo 2012 mial badanie nasienia, ale w klinice niepłodności, może ta pani kolekcjonuje tylko i oddaje do laboratorium, albo jakieś domowe laboratorium ma, dziwne, a nie zapytaliście o nic jak to funkcjonuje? Pewnie w szoku was zatkało?