blanny
Fanka BB :)
Dziwne, że miałaś nagle tak krótką drugą fazę...Kochane, z niezmiernym smutkiem witam się dziś z wami w 1dc 6 cyklu starań [emoji24]
Bardzo mnie zdziwiło że @ dziś przyszła zwłaszcza że jestem 11dpo. a okres powinnam dostać we wtorek. Ostatnio moja ostatnia faza trwała 13 dni. A to chyba nie jest normalne że tak skacze długość fazy lutealnej? Jeszcze rano mąż zdazyl do mnie dopaść jak paradowalam po domu w seksownej piżamce bez bielizny [emoji23] a przed chwilą @ [emoji2959]
No ale staram się nie smucic mocno.. nowy cykl, nowe perspektywy, dużo wspaniałego seksu z ukochanym mężem i totalny luz w tym miesiącu od testów owulacyjnych... mam nadzieję że uda nam się wyjechać do teściów i przestanę w tym cyklu myśleć o staraniach. Cieszę się też na myślę wizyty u Endo, mam nadzieję że nic poważnego z moją tarczyca się nie dzieje i to poprostu tylko przez nią mamy problem z ciąża. Mam tylko ogromna nadzieję że Endo nie zabroni nam się starać o dziecko.
Jeszcze tylko zastanawiam się nad tymi plastrami z borowina. Muszę o nich poczytać i może kupię.
Trzymam kciuki za Endo. I za kolejny miesiąc starań! Mocno tulę. Miałam nadzieję, że nam wszystkim, a szczególnie tym z 8. grudnia się uda, to mialybysmy może jeden termin porodu.
Ja też mam termin @ na 8. grudnia, ale coś zaczyna mi rozpierać brzuch od środka, a bardzo często mam tak przed okresem. I cały czas czuje się jakoś mokro tam na dole i lecę sprawdzać, czy nie dostałam brązowych plamien, bo zawsze mam takie przed @ i muszę wtedy wkładkę zaaplikować.