reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Prawda 🤙 zresztą jak już przyłoży się plaster to na tym jest folia, na to recznik, na to kocyk i nic nie czuć 🤷‍♀️ i nie zmywać pod prysznicem czy w wannie, trzeba zetrzeć z siebie 🤷‍♀️ jest okejka 😁 ale ostrzegam, ja po borowinie czułam się jak na owu od 7dc 🙃 wszystko pracuje 🤷‍♀️
Od 1 dc cyklu robiłaś czy to obojętnie kiedy się te plastry robi? Bo właściwie to jestem zaintrygowana tymi plastrami 😅

reklama
Ja bym srednio podchodzila do pomiarow nowym termometrem. Pewnie traktowalabym to jako dodatek do objawow. Wiarygodniejsze bedzie jak bedziesz prowadzic wykres jednym termometrem :) dlatego sie nie zmienia termometru w trakcie cyklu :p
nie miałam wyjścia termometr po 9latach używania ze świrował 🙃

wiem że się nie zmienia, ale jak lukniesz na wykres moj to po 21dc jest cyrk, bo termometr miał 9lat i po prostu świrował, pokazywał rożne temp, nie miałam wyjścia musialam nowy kupić, a tak debatuje bo szukam rozwiązania do pokręconego cyklu, ale dziekuje bo na taką odpowiedź czekałam

Rozumiem. Na pomiary w tym cyklu patrz w takim razie z przymróżeniem oka [emoji6] niemniej ja bym nie wykluczała późnej owulacji, zobaczymy czy @ przyjdzie w czasie czy jednak nie [emoji6] ja się zdziwiłam [emoji16]

Od 1 dc cyklu robiłaś czy to obojętnie kiedy się te plastry robi? Bo właściwie to jestem zaintrygowana tymi plastrami 😅
Ja robiłam od 5dc do 10dc. Wiem, że po owu się nie robi, nie wiem jak podczas okresu 🤷‍♀️ ale pracowało mi tam wszystko na 300% normy 🤷‍♀️ zobaczymy jaki okres bedzie w tym cyklu po tej borowinie, może przy okazji6cos mi oczyściła dodatkowo 🙃

Ja robiłam od 5dc do 10dc. Wiem, że po owu się nie robi, nie wiem jak podczas okresu 🤷‍♀️ ale pracowało mi tam wszystko na 300% normy 🤷‍♀️ zobaczymy jaki okres bedzie w tym cyklu po tej borowinie, może przy okazji6cos mi oczyściła dodatkowo 🙃
Będę czekać na relacje bo bardzo ciekawa jestem jak będzie wszystko dalej wyglądać😁

Może się myle ale chyba ciężko potwierdzić na 100% bez testów owu i temp jednocześnie.
Tak czy siak wydaje mi się to możliwe
a ja bardzo sceptycznie podchodzę do testów ovu, ale ciągle je tu u was ogladam, że moze spróbuję jeszcze raz do nich podejść, tylko niech ten cykl sie skończy to juz 40 dzień matko, niektóre tu kobitki prawie 2cykl by kończyły.

a ja bardzo sceptycznie podchodzę do testów ovu, ale ciągle je tu u was ogladam, że moze spróbuję jeszcze raz do nich podejść, tylko niech ten cykl sie skończy to juz 40 dzień matko, niektóre tu kobitki prawie 2cykl by kończyły.

Bierzesz coś na wywołanie czy czekasz?

reklama
podobne zagadnienie mnie zastanawiało, ale apropo gorączki u mężczyzn, plemniki powstałe 2 m-ce wcześniej mogą zostać uszkodzone przez gorączkę w danym momencie?
podobno jeśli była choroba to nie powinno się badać w ciągu dwóch tygodni, więc jak to wszystko się ma do siebie 🤔🤷🏻‍♀️
Nwm powiem mojemu żeby sobie darował, a jeśli bardzo chce to niech się umówi wcześniej albo później, jak ma mu źle wyjść i ma się potem zamartwiać, albo zablokować to po co ryzykować

Do góry